Też o to ostatnio pytałam ale my ślubu nie mamy to chodziło mi że jak byśmy nie byli razem czy mogę zabrać ale wszędzie za każdym razem musi podpisać zgodęCzy wy się orientujecie czy rozwód dyskwalifikuje do transferu mrozaczka?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też o to ostatnio pytałam ale my ślubu nie mamy to chodziło mi że jak byśmy nie byli razem czy mogę zabrać ale wszędzie za każdym razem musi podpisać zgodęCzy wy się orientujecie czy rozwód dyskwalifikuje do transferu mrozaczka?
boziu przy niej mój dwulatek wyglada jak anorektyk, masz co nosić
Hehe No w centylach się mieści, nie jest grubaskiem może tak na zdjęciu wyglądaboziu przy niej mój dwulatek wyglada jak anorektyk, masz co nosić![]()
No tyle ze nasz rosnie a waga ciagle 12,3kgHehe No w centylach się mieści, nie jest grubaskiem może tak na zdjęciu wygląda![]()
A co to za jedzonko? Mojemu muszę nawet kromkę chleba dawkować w kawałkach bo jak dam całą, to wepchnie do buzi tyle ile fabryka daFryz jeszcze nie zrobiony ale przekąska już wchodzi hehe
Wudac po oczach ze lobuzFryz jeszcze nie zrobiony ale przekąska już wchodzi hehe