Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Haha, ja mam czasem wrażenie, ze moj ma właśnie taka mała fantazjeno my mieliśmy tak raz w naszej historii, obecny mąż myślal że seks oznacza że znowu będę się do niego odzywać ale dla mnie nie było takiej opcji. Do tej pory to wspomina i jakoś super dziwnie działa na jego ego że został "wykorzystany"![]()
A czemu musi być?Czasem wam trochę zazdroszczę bo u nas seks musi być. Najlepiej co 2 dzień. I nie ma to związku z dziećmi, humorem czy pokłóceniem się
czemu musi być niezależnie od wszystkiego?Czasem wam trochę zazdroszczę bo u nas seks musi być. Najlepiej co 2 dzień. I nie ma to związku z dziećmi, humorem czy pokłóceniem się
Dziękuje wszystkim za gratulacjegratulacjeile po owulacji wyszły ci te 2 kreski ?
![]()
a mogę zapytać jak wypadało z seksem? Ja mojego w dzień piku jeszcze męczyłam ale później uwalnialamDziękuje wszystkim za gratulacjepierwsze cienie wyszły wczoraj już 9dpo, dzisiaj już te kreski widać normalnie a jestem 10 dpo
No właśnie? Zaciekawiłaś naCzasem wam trochę zazdroszczę bo u nas seks musi być. Najlepiej co 2 dzień. I nie ma to związku z dziećmi, humorem czy pokłóceniem się
czemu musi być niezależnie od wszystkiego?