reklama
Kochany,ale taki nieporadny w okazywaniu uczuć.Pamietam jak mi powiedział pierwszy raz że mnie kocha,to sie zawstydził i sam byl zdziwiony ze mu sie wyrwało:-).I tak mam do dzisiaj,on uważa ze czynami bardziej mi okazuje uczucia.Nie ma co narzekac,pewnie by mnie denerwował gdyby co chwile mi mówił ze mnie kocha;-)
Limba;
tak jak Piszesz - nie slowa a czyny:-) można 1000 razy bez sensu zapewniać o swojej miłości a myśleć i robić coś wbrew temu. Wiem,że My kobiety uwielbiamy słuchać jak Mężczyzna zapewnia o swojej miłości ale często wypowiadane słowo traci swoją moc... Myślę,że Twój Mąż to dojrzały i odpowiedzialny Meżczyzna :-), który darzy Ciebie i Was odpowiedzialną o dojrzałą miłością
tak jak Piszesz - nie slowa a czyny:-) można 1000 razy bez sensu zapewniać o swojej miłości a myśleć i robić coś wbrew temu. Wiem,że My kobiety uwielbiamy słuchać jak Mężczyzna zapewnia o swojej miłości ale często wypowiadane słowo traci swoją moc... Myślę,że Twój Mąż to dojrzały i odpowiedzialny Meżczyzna :-), który darzy Ciebie i Was odpowiedzialną o dojrzałą miłością
azile29
Czerwcowa mama'08
OOOOOOOOOludzie sory! Ale to tylko potwierdza moje okropne roztrzepania. Już sie załamujętra la la la la;
azile - Pomyliłaś mnie z Jolą![]()

Myszka1125
Czerwcowa mama'08
Limba, nic tylko pozazdrościć i pogratulować takiego Mężczyzny u boku :-)

Joanna, mój bobik ma gdzieś, ze miejsca już mało - pełen sadyzm wobec mamusi uskutecznia:-) stopki pod żebra, łepek w szyjkę i jazda się rozpychać
a Kochanie zamiast bobika pogłaskać, pogadać z nim i jakoś spróbować uspokoić to nie, lepiej łapać za wystającą kończynkę i rozbestwiać, bo to taka fajna zabawa
ehhh faceci ...
aż łezka się kręci, toż to chodzący skarb jestMój maz nie dotknał brzucha jeszcze ani razu.Tak oficjalnie:-(.Ale jak udaje ze śpie to przyłapuje go na tym ze sie przytula i trzyma ręke na brzuchu-tak bardzo bardzo delikatnie.wzruszajace.

Joanna, mój bobik ma gdzieś, ze miejsca już mało - pełen sadyzm wobec mamusi uskutecznia:-) stopki pod żebra, łepek w szyjkę i jazda się rozpychać

reklama
J
Jola244
Gość
tak do niego

Podziel się: