reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Kochany,ale taki nieporadny w okazywaniu uczuć.Pamietam jak mi powiedział pierwszy raz że mnie kocha,to sie zawstydził i sam byl zdziwiony ze mu sie wyrwało:-).I tak mam do dzisiaj,on uważa ze czynami bardziej mi okazuje uczucia.Nie ma co narzekac,pewnie by mnie denerwował gdyby co chwile mi mówił ze mnie kocha;-)

Limba;
tak jak Piszesz - nie slowa a czyny:-) można 1000 razy bez sensu zapewniać o swojej miłości a myśleć i robić coś wbrew temu. Wiem,że My kobiety uwielbiamy słuchać jak Mężczyzna zapewnia o swojej miłości ale często wypowiadane słowo traci swoją moc... Myślę,że Twój Mąż to dojrzały i odpowiedzialny Meżczyzna :-), który darzy Ciebie i Was odpowiedzialną o dojrzałą miłością

tra la la la la;
azile - Pomyliłaś mnie z Jolą :-D:-D:-D
OOOOOOOOOludzie sory! Ale to tylko potwierdza moje okropne roztrzepania. Już sie załamuję:szok::szok::szok:, .Dzisiaj chodziłam z 5 minut po domu z bluzką syna w ręku i nie wiedziałam co z nią mam zrobić. A miałam ją schowac do szafy bo właśnie wyprasowałam. Jestem mega roztargniona:baffled::baffled::baffled::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:, jakoś to całkiem w nie moim stylu.

Limba, nic tylko pozazdrościć i pogratulować takiego Mężczyzny u boku :-)
Mój maz nie dotknał brzucha jeszcze ani razu.Tak oficjalnie:-(.Ale jak udaje ze śpie to przyłapuje go na tym ze sie przytula i trzyma ręke na brzuchu-tak bardzo bardzo delikatnie.wzruszajace:zawstydzona/y: .
aż łezka się kręci, toż to chodzący skarb jest :sorry2:

Joanna, mój bobik ma gdzieś, ze miejsca już mało - pełen sadyzm wobec mamusi uskutecznia:-) stopki pod żebra, łepek w szyjkę i jazda się rozpychać:-pa Kochanie zamiast bobika pogłaskać, pogadać z nim i jakoś spróbować uspokoić to nie, lepiej łapać za wystającą kończynkę i rozbestwiać, bo to taka fajna zabawa:no: ehhh faceci ...:-p

reklama
Do góry