Betę chyba do tego potrzebujemy, co?Dziewczyny, mam wynik proga![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Betę chyba do tego potrzebujemy, co?Dziewczyny, mam wynik proga![]()
Bety nie robiłam, bo 7dpoBetę chyba do tego potrzebujemy, co?
to dorobisz 6.12 ;>Bety nie robiłam, bo 7dpo
ale jak się źle poczułaś? Ej, lisku... jak potrzebujesz się trochę posmucic, to masz do tego prawo, ważne, żebyś później otrzepala te oklapniete skrzydełka i poleciała wysoko. Możemy Ci jakoś humor poprawić?Ja musiałam wrócić do domu w połowie zakupów. Tak złe się poczułam.
Zrobiłam dodatkowy test i bielusieńko. Nie wiem czy opłaca się jeszcze jutro robić..
skrzydełka mi trochę oklapły…
jakoś niedobrze mi było i w brzuchu mnie zaczęło kręcić. Miałam dzisiaj stresujący dzień. Może to od tego. A może jakieś żołądkowe paskudztwoale jak się źle poczułaś? Ej, lisku... jak potrzebujesz się trochę posmucic, to masz do tego prawo, ważne, żebyś później otrzepala te oklapniete skrzydełka i poleciała wysoko. Możemy Ci jakoś humor poprawić?
Jesteś pewna, że to 7 dpo?Bety nie robiłam, bo 7dpo
Ja ślubDobra, temat dla rozluźnienia: teraz przyznać się, która oglądała mecz, a która ten „Ślub od pierwszego włożenia” ?
Nie na 100% jedyne co robiłam w tym cyklu to testy owulacyjne i pik wyszedł mi 8 dni temu. 6 dni temu, w piątek miałam monitoring u ginki, powiedziała mi, ze już jest po pęknięciu. Wnioskuje jedynie po tych informacjach. A uważasz, ze coś jest nie tak? Dopiero drugi raz badam progesteron.Jesteś pewna, że to 7 dpo?
No właśnie wręcz przeciwnie.Nie na 100% jedyne co robiłam w tym cyklu to testy owulacyjne i pik wyszedł mi 8 dni temu. 6 dni temu, w piątek miałam monitoring u ginki, powiedziała mi, ze już jest po pęknięciu. Wnioskuje jedynie po tych informacjach. A uważasz, ze coś jest nie tak? Dopiero drugi raz badam progesteron.