reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2007

Ladinka, przesyłam energię. Mam zapasu na tydzień chyba:-)

Anulka, w takim razie Oskarek na prowadzeniu. U nas o zębach mowy nie ma;-) No cóż, będziemy szczerbolami;-):-)

Misia, ten artykuł który wkleiłaś rewelacja. Ja mam chyba coś takiego jak instynkt. Pamiętam, jak kiedyś wychodziłam wieczorem z psami, Inga już spała w łóżeczku a mnie coś tknęło, żeby wejść do pokoju... i całe szczęście, bo Ing miała bezdech. Tak samo jak kilka razy obudziłam się tuż nad nią, kiedy jeszcze spała ze mną w łóżku... chyba bym ją zgniotła. Mogła bym przytoczyć jeszcze wiele takich sytuacji.

Lilka, pogłaskaj brzusio od ciotki Biry tez:-) Kurcze, juz się nie mogę doczekać kiedy będzie wiadomo kto w tym brzuszku sedzi.

Pusia, życzę Wam przespanej nocki. A w ogóle jak po Bebilonie? Nie wiem czy Ty dajesz małemu kaszki, ale jest fajna kaszka "na smaczny sen" z bobovity z meliską na dobre spanie. Może Kacperek trochę dłużej pospał by na takim jedzonku.

Wisienka, współczuję Ci. Ja bym chyba nie wyrobiła. Podziwiam za wytrwałość.

Sabinka, jak wyjazd? Byliście w Krynicy?

A nam dzień minał super. Byliśmy 3 godzinki na spacerku, bo Inga miała dzisiaj wyjątkowy śpiący dzień i ciągle chrapała. Mam nadzieję, ze jutro pogoda dopisze i na dłużej wyrwiemy sie z domu.

reklama
Aniulko bo zachciało mi się kombinować z podpisami i go skasowałam :angry:
Chciałam odgapić od Was zdjęcia,ale mi coś nie wychodzi :-(
Jak wy to robicie?
To znaczy jak te zdjęcia umieszczacie w jednym pasku i wklejacie,u mnie rozmiary nie ten teges :baffled:
Pusia,Aniulka?

Ja miałam intuicje od samego początku ciąży,że Mateuszek to nie Michalinka :laugh2::laugh2:

aaaaa jutro idziemy na szczepienie na 8.30 wiec dorianek bedzie wkońcu zwarzony i zmierzony

Women pochwal sie pozniej co u Dorianka i oby nie zareagowal na szczepienie:tak:

wiecie ze maliny maja tylko 25 kcal na 100gram? :szok:
wlasnie zjadlam 225 gramowy koszyczek i jestem syta, musze tak czesciej jesc :-D:-D

Mmmmmmm uwielbiam maliny moge jesc i jesc wczoraj maz mi kupil takiego calego arbuzka to polowe zjedlismy wieczorem a druga polowe zjadlam nastepnego ranka:tak::-)

Liluś rozwiałaś juz moje zmartwienia,juz sie nie bede przejmować,przyjdzie i na Doriego czas.
A jak sie wogole czujesz,jak brzusio?Pogłaskaj go ode mnie.

Ja uciekam sie szykować na fitness
do pozniej kobitki

Women Ty sie martwilas o to ze Dorianek czegosc nie robi??????nie masz czym wokol mnie jest kilka mam ktore maja male bable i widze po nich ze kazde dziecko rozwija sie w innym tempie indywidualnym dla siebie.Dorianek czeka na swoj czas ale za to jak zacznie to zobaczysz:-D:-D:-D:-Dbedziesz po wszystkich jego wyczynach zmachana

lilka wlasnie jak brzusio? kopie? :-):-)

No wlasnie Lilka jak sie czujesz i czy czujesz juz ruchy????:-)

dzieki za troske kochane jestescie
juz troche lepiej, dalej boli ale juz nie tak mocno,
maly mi troche wyssal, ale ciezko bo kanaliki pozatykane i niechce leciec i on placze i sie denerwuje, ze nie leci
no ale co chwile go przykladam na zmiane z kapusta i czuc juz ulge.
Rano to ja chodzic nie moglam, bo mimo stanika i tak mi skakaly :zawstydzona/y:
no bol okropny............

Ciesze sie ze jest juz lepiej oby calkiem to zginelo i nie powrocilo:tak:

Anineczka, skąd Ty wytrzasnęłaś taką ramkę? Macie laski jakiś program? I jak Wy wklejacie zdjecia do podpisu? I jaki mają rozmiar? Ja ostatnio próbowałam coś wymodzić, ale mi nie wyszło. Chyba za cienka w uszach jestem:baffled:

lilka wlasnie jak brzusio? kopie? :-):-)

dzieki za troske kochane jestescie
juz troche lepiej, dalej boli ale juz nie tak mocno,
maly mi troche wyssal, ale ciezko bo kanaliki pozatykane i niechce leciec i on placze i sie denerwuje, ze nie leci
no ale co chwile go przykladam na zmiane z kapusta i czuc juz ulge.
Rano to ja chodzic nie moglam, bo mimo stanika i tak mi skakaly :zawstydzona/y:
no bol okropny............

jejku wspolczuje ci
no zeby po takim czasie jak karmisz miec takie akcje to az niewiarygodne
wspolczuje :sorry2:

Lilka, ode mnie tez poglaszcz brzusio:tak::tak:

Liluś rozwiałaś juz moje zmartwienia,juz sie nie bede przejmować,przyjdzie i na Doriego czas.
A jak sie wogole czujesz,jak brzusio?Pogłaskaj go ode mnie.

Lilka, pogłaskaj brzusio od ciotki Biry tez:-) Kurcze, juz się nie mogę doczekać kiedy będzie wiadomo kto w tym brzuszku sedzi.

Karina,Bira,Wisienka,Anulka brzusio zostanie wyglaskany jak sie poloze spac :-)
a czujemy sie dobrze :tak: oby tak dalej
od czasu do czasu to tam to tu mnie cos zakluje ale takie uroki sa znosne :-)
a dzidzius kopie juz od dobrych 5 tygodni :-) ale przyznac musze ze wcale do ruchliwych nie nalezy :-D
Bira ale ja nie chce znac plci :rofl2: mam nadzieje ze wytrwam
ogolnie sie o siebie nie boje,ale o Karola ktory plec chce znac!
martwie sie czy na usg w PL nie zmusi lekarza do powiedzenia mu na ucho co to jest:-D
bo mi tak zapowiada :rofl2:

oooo groszek sie odezwal hihiiii chyba wie ze o nim tu piszemy :-D

Anineczka, skąd Ty wytrzasnęłaś taką ramkę? Macie laski jakiś program? I jak Wy wklejacie zdjecia do podpisu? I jaki mają rozmiar? Ja ostatnio próbowałam coś wymodzić, ale mi nie wyszło. Chyba za cienka w uszach jestem:baffled:
Ehh Bira modziłam modziłam i wymodziłam.Nie jest to może mistrzostwo świata,ale mi się podoba.
Ramke wziełam z linka od aluśki,który wklejała na galerii.A tło z paint-a.
Zmiejszyłam całość w paincie i przerobiłam na linka w fotosik i tam też zmiejszyłam do 600 pikseli..Później wkleiłam linka w podpis.

No właśnie jak Wam się udaje wkleić zdjęcia,ja jak próbuję to ciągle są za duże i nie wchodzą.:dry:
Trzeba zmiejszać zdjęcia w paint zanim się wrzuci w podpis.
W podpisie w prawym górnym rogu jest taki kwadracik z literą Aa.Trzeba go wcisnąc by pojawiły się linki a nie obrazki.Wtedy wkleic zdjęcie.
Ale najpierw je przerobić na linka ( polecam fotosik).

Może zrobimy wątek pt.Linkownia? I tam będziemy wklejac przydatne linki i programy do obróbki zdjęć?

Co wy na to ??

Pusia, życzę Wam przespanej nocki. A w ogóle jak po Bebilonie? Nie wiem czy Ty dajesz małemu kaszki, ale jest fajna kaszka "na smaczny sen" z bobovity z meliską na dobre spanie. Może Kacperek trochę dłużej pospał by na takim jedzonku.

Oj ale ta nocka chyba nie będzie spokojna :(((. Obejrzałam właśnie horror "Oko" i w przeciągu filmy Kacper chyba już 4 razy sie budził ( dawałam mu smoczka i spał dalej) cały czas coś gada do siebie przez sen normalnie szok. A tej kaszki jeszcze nie próbowaliśmy. na razie sprawdzam jak w ogóle zadziała na niego mleko chodzi mi tu o skazę białkowa bo jak na razie jest oki może przeszła mu ta skaza OBY :tak:

O już mi wyszło :laugh2:

Gratuluje :tak::tak: fajny paseczek

reklama
Do góry