graż_ka
Fanka BB :)
Ul i ml to to samoMam już betę, ale tutaj dają jednostki w L nie ml. Chyba wygląda dobrze w stosunku do tabeli poniżej
Zobacz załącznik 1471136
Zobacz załącznik 1471137
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ul i ml to to samoMam już betę, ale tutaj dają jednostki w L nie ml. Chyba wygląda dobrze w stosunku do tabeli poniżej
Zobacz załącznik 1471136
Zobacz załącznik 1471137
To dobrze, ze dzisiaj masz wizytę. Spytasz o wszystko. Stres przez plamienie spory ale pamiętaj, ze sporo dziewczyn podobno plami na początku.Znowu zaczęłam plamić.na razie bardzo delikatnie.
Oj tak, myślę, że w każdej z nas jest taki strach.Ja mam dzisiaj pierwsze USG, o 17:20. Mąż nie da rady pojechać ze mną. Boję się że będzie pusty pęcherzyk albo za mały. Chyba w każdej z nas jest taki strach, prawda? Uspokajam się że to wszystko i tak jest niezależne ode mnie, więc muszę wziąć na klatę każdą opcję.
Ja już też zaliczyłam w tej ciąży pierwsze plamienie,więc wiem co czujesz.. ale masz dzisiaj wizytę,głową do góry!Znowu zaczęłam plamić.na razie bardzo delikatnie.
Oh noooooZnowu zaczęłam plamić.na razie bardzo delikatnie.
tym bardziej trzymamy kciukiZnowu zaczęłam plamić.na razie bardzo delikatnie.
No to powodzenia na wizycie i czekamy na infoJa dzisiaj dam znać po lekarzu wieczorem dopierotrzymajcie kciuki robaczki
nie mogłam dzisiaj spać przez to od 3,a w pracy bujam w obłokach
![]()