Ja i mój w miarę normalny bezciążowy cykl.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
haha też miałam w tym cyklu 23 dni! Każdy cykl to jakieś inne zaskoczenieJa i mój 23 dniowy cykl
![]()
haha też miałam w tym cyklu 23 dni! Każdy cykl to jakieś inne zaskoczenie![]()
Ja wiem z czego to wynikało, bo poprzedni cykl miałam sztuczny i mój organizm po prostu wystartował z owulacją jak dziki, jak tylko leki przestały działaćhaha też miałam w tym cyklu 23 dni! Każdy cykl to jakieś inne zaskoczenie![]()
Myślę, że po owulacji to na pewno bo miałam takie dni uczucia wilgotności. Ja się nastawiam na okres w okolicach 34-37 dc. Taka już moja uroda z tymi okresami. Były próby regulowania luteiną i co. Jajco. Tylko przy antykoncepcji miałam cykle 28 dnioweA wiesz mniej więcej na jakim etapie cyklu jesteś?
Dlatego ja już mam kupione testy i od następnego cyklu będę się sprawdzaćJa i moja owulacja w 35 dc
przynajmniej wiesz dlaczego. Mi się wydaje że bardziej normalne cykle miałam tuż po odstawieniu tabletekJa wiem z czego to wynikało, bo poprzedni cykl miałam sztuczny i mój organizm po prostu wystartował z owulacją jak dziki, jak tylko leki przestały działać. Normalnie mam w miarę równe, około czterotygodniowe cykle.
Ale cóż mi z tych owulacji jak one nie przynoszą ciąży.
kciuki za zdzwiko!Mój cykl jak chce mnie jeszcze kiedykolwiek zaskoczyć to musi się skończyć urodzeniem zdrowego dziecka. Nic innego już mnie nie zdziwi![]()
Niestety takPraca w handlu?
Pracuje w handlu jaki zastępca kierownika. Zazwyczaj ludzie nie czytają regulaminów zwrotu albo próbują zwracać używana ciuchy i jak nie jest po ich myśli to się zaczyna. Czasem też krzyczą czy nie da die szybciej kasować - jakby die dało to by się kasowało szybciejA czym się zajmujesz? O co się drą?