• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe mamy 2023

reklama
Dziewczyny, ja mam straszny problem z…. Pastą do zębów 🤦‍♀️ Co próbuje umyć zęby, to mnie tak naciąga na wymioty, ze ledwo co wytrzymałam dziś :-(
Mam to samo cały czas od początku ciąży. Znalazłam jedną jedyną pastę Elmex taką pomarańczową dla dorosłych bez mentolu i nią dam radę myć zeby rano. :) a na wieczór jak jest mi bardziej niedobrze to myję szczoteczką bez pasty.
Kupiłam też irygator do zębów ale problem jest taki że strasznie po użyciu krwawią dziąsła bo są teraz w czasie ciąży bardziej wrażliwe. :)

reklama
Mam to samo cały czas od początku ciąży. Znalazłam jedną jedyną pastę Elmex taką pomarańczową dla dorosłych bez mentolu i nią dam radę myć zeby rano. :) a na wieczór jak jest mi bardziej niedobrze to myję szczoteczką bez pasty.
Kupiłam też irygator do zębów ale problem jest taki że strasznie po użyciu krwawią dziąsła bo są teraz w czasie ciąży bardziej wrażliwe. :)
hej też mam problem z pastą do zębów....dzięki za podpowiedzi...dobrego dnia Dziewczyny!U mnie ostatnio słano i infekcyjnie, wię c więcej czytam niż piszę...trzymajmy się dzielnie i ciepło;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry