No właśnie też nie mogę się dopatrzeć możesz zaznaczyć w którym miejscu ?Ten wyrostek widać na załączonych zdjęciach?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No właśnie też nie mogę się dopatrzeć możesz zaznaczyć w którym miejscu ?Ten wyrostek widać na załączonych zdjęciach?![]()
Zobaczymy na prenatalnych 29.12 czy się potwierdzi ,jak sam doktor powiedział 1 na 5 ma rację na tym etapie ciąży .Jaki kupiłaś detektor? Też wczoraj do męża mówiłam że sobie chyba sprawie pod choinkę żeby być trochę spokojniejszą
Powiem Ci że musi mieć jakiś extra sprzęt bo dziewczynki naprawdę bardzo ciężko wykryć na tak wczesnym etapie
Super wieści z dzisiejszych wizyt a te zdjęcia aż napawają optymizmem@laurka95 czekam z Tobą z niecierpliwością... Ja zauważyłam dziś że w samochodowym fotelu strasznie mnie kłuje w podbrzuszu ale promieniuje od lędźwi właśnie
niestety nie tylko w ciąży tak mam bo zaczęło się po wypadku więc łudzę się że to nic złego się nie dzieję...
Widać na drugim zdjeciuHihi to ja tez wkleję swojego bejbika z wtorku, ale tak się wiercił, ze zdjęcia niewyraźne ;-) i chyba nic nie da się stwierdzić ;-)
No właśnie też nie mogę się dopatrzeć możesz zaznaczyć w którym miejscu ?
spokojnie...ja tez mam 30.12 grudnia i tylko usg poki coEj dziewczyny, bo ja jestem kompletnie zielona ...
Niby mam umówione prenatalne 30.12
Ale czy ja mam wcześniej iść oddać krew do badania i z tym na USG przyjść ? Nikt mi nic nie powiedział. Poprostu się zapisałam na prenatalne ...![]()