reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Boziu jakie wy dziewczyny matki polki jesteście, ja nawet nie wiem jak się robi ciasto na pierogi. Dobry news jest taki że w końcu moja @ przyszla hehehe więc może samopoczucie mi się polepszy , jupii

Boziu jakie wy dziewczyny matki polki jesteście, ja nawet nie wiem jak się robi ciasto na pierogi. Dobry news jest taki że w końcu moja @ przyszla hehehe więc może samopoczucie mi się polepszy , jupii
Ja jestem kucharzem z zawodu, a gotuje z zamiłowania i z konieczności od 13 roku życia jak mama pracowała praktycznie do samej wigilii - mama z zawodu cukiernik wiec pracowała do ostatnich chwil.

yyy maka, sol, woda 🤣🤣 ewentualnie jajko jak ktos chce.
Ja sobie za punkt honoru postawilam, zeby dziewczyny wiedzialy co to prawdziwe Swieta, z polska kuchnia. Nie mam tak dobrze, ze do mamy czy gdzies moge na gotowe wbic wiec sila rzeczy trzeba bylo sie nauczyc i czas znalezc zeby choc podstawy ogarnac.

Nie martw się, ja pierogi robię okazjonalnie. Prawie co święta jedziemy na gotowe😜 w sumie jak zrobię to nawet zjadliwe ale roboty z tym za dużo. Podobnie jak ciasto, upiekę i ostatnio mąż prawie sam zjadł. No sorry ale do ciasta na dużą blachę idzie kostka masła i szklanka cukru, kompletnie niepotrzebne kalorie i cholesterol. Właśnie tak usprawiedliwiam moje lenistwo 😂😂😂

Ja na święta ryby ogarniam i do teściów i do mamy, pierogi to nie mój poziom wiedzy , chociaż mąż się śmieje ze za to umiem narkotyki zrobić w pracy więc po co nam pierogi .... 🤣🤣🤣🤣

Ja nie lubie gotowac wole piec ciasta.A pierogi robie dosc czesto i powiem nieskromnie ze wychodza mi bardzo dobre Ciasto jest zawsze mieciutkie,nie wiem czy kiedykolwiek wyszlo mi twarde😉Ot tak trzeba sie pochwalic😅

reklama
Moja Misia uwielbia zlobek.Niestety od 3 dni jest tam smutna i poplakuje,jak ja zanosze to sue tuli.Myslalam ze ja bierze znowu chorobsko.Ale w domu humor ma,dzis miala superowy,a poszla do zlobka to minka w podkowke.Mysle ze spowodowane jest to adaptacja nowych dzieci ktore ciagle placza a ona nie wie co sie dzieje.Ja pelna empatii nawiedzona matka jak ja wczoraj taka biedna odboeralam to w domu sama sie poryczalam bo nie wiedzialam co jest mojemu dziecku.Mama mnie opieprzyla ze ciagle placze a to ze Misia chora a to ze do lekarza nie moge sie dostac a to ze Misia smutna🤦‍♀️No ale jak nie wiem o co chodzi bo ona mi nie piwie to ja z tej bezsilnosci placze.Czy juz mi calkiem odwala🤷‍♀️

Do góry