Cześć. Jestem w 15 tygodnio ciąży i to moja pierwszą ciąża i nie wiem czy to normalne, ale przez pierwsze 2 msc nie wymiotowałam wogole, z 3 msc zaczęłam wymiotować kilka razy dziennie, a z 4 kilkanaście. Nie mogę nic wziąść do ust bo odrazu cofka, na samą myśl o jedzeniu chce mi się wymiotować. Przez ostatnie 3 tygodnie leżałam już 2 razy w szpitalu z powodu odwodnienia. Dodam jeszcze że spadłam już z wagi 10 kg. Czy jest tu kobieta która też tak ma lub miała?

znałam zapachy we wszystkich toaletach
 znałam zapachy we wszystkich toaletach  cytrynowy najlepszy
 cytrynowy najlepszy 

masakra .. potrafiłam zwymiotować na środku ulicy jak poczułam jakiś zapach a wiadomo w ciąży zmysł węchu się wytęża do dużego stopnia . Pomagała mi woda z cytryną i imbirem i lekko miętowe gumy do żucia .
 masakra .. potrafiłam zwymiotować na środku ulicy jak poczułam jakiś zapach a wiadomo w ciąży zmysł węchu się wytęża do dużego stopnia . Pomagała mi woda z cytryną i imbirem i lekko miętowe gumy do żucia . . U mnie od 12 tc mdłości jak ręką odjal. Może warto skonsultować się z lekarzem. Wiem, że napary z imbiru i migdały pomagają ale może są jakieś suplementy które pomogą a nie zaszkodzą dziecku.
. U mnie od 12 tc mdłości jak ręką odjal. Może warto skonsultować się z lekarzem. Wiem, że napary z imbiru i migdały pomagają ale może są jakieś suplementy które pomogą a nie zaszkodzą dziecku.