Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mi bobo nie pomachało, ale trzymało rączki koło twarzyAle uwielbiam te Wasze foteczki bobaskówWiem, co mnie czeka i już nie mogę się doczekać, kiedy mi bobo pomacha
![]()
Tort boski i na pewno pysznyJa polecam wysypać mielona kawę na talerz i włożyć na półkę u mnie działa cudano i pokaże Wam jaki kolos mnie wczoraj pokonał
wiem nie jest idealny bo dopiero od niedawna piekę torty a to mój pierwszy dwupiętrowy i chyba na razie ostatni
![]()
Nie zaszkodzi tylko pewnie to zbyt dłużej obciążenie jak u mnie wczoraj z tym tortemWitam piękne zdjęcia maluszków. Ja dziś wybrałam się na zakupy, a ostatnio mało wychodzę z domu ogacilam się jak na wielki mróz u mnie tylko -7 stopni, a tak zmarzłam, że aż się rozpłakałam w powrocie do domu teraz siedzę przy kominku ubrana w pluszowy sweter i polar, kapcie ocieplane nie mogę się rozgrzać, brzuch mnie rozbolał mam lekkie skurcze. Troszkę się boje czy mi to nie zaszkodzi
![]()
Czekam właśnie na recenzjęTort boski i na pewno pyszny
Jest pięknyJa polecam wysypać mielona kawę na talerz i włożyć na półkę u mnie działa cudano i pokaże Wam jaki kolos mnie wczoraj pokonał
wiem nie jest idealny bo dopiero od niedawna piekę torty a to mój pierwszy dwupiętrowy i chyba na razie ostatni
![]()
DziękiJest pięknymasz talent