reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciężaróweczki po in vitro

A mi dzis pisaly panie ze zlobka ze Miska ma katar-no przeciez wiem Ale nie spiesze sie po nia bo zaraz bedzie miec drzemke Jade najlepszym na swiecie srodkiem komunikacji miejskiej-metrem😄-i nawet mam zasieg👍Bylam u lekarza chyba 100letniej okulistki masakra jaka stara nawet o ladce szura.A pozniej lekarz medycyny pracy byl dostalam pozwolenie na powrot do pracy.Cieszyc sie czy nie sama nie wiem🥴😉
u nas był taki od medycyny pracy stary Pan ale go znieśli już hahah

reklama
Boże jaką ja mam oponę na brzuchu 🤦

Załączniki

• 696efb5a-e313-44a9-b9cf-d3275baf1b9f.jpeg
    696efb5a-e313-44a9-b9cf-d3275baf1b9f.jpeg
    55,5 KB · Wyświetleń: 108
  • f7ad8564-c63a-47df-be89-f06f08476e7e.jpeg
    f7ad8564-c63a-47df-be89-f06f08476e7e.jpeg
    68,5 KB · Wyświetleń: 106
  • e345b970-6c71-4ce5-9247-e21168a1c84c.jpeg
    e345b970-6c71-4ce5-9247-e21168a1c84c.jpeg
    63,1 KB · Wyświetleń: 108
A mi dzis pisaly panie ze zlobka ze Miska ma katar-no przeciez wiem Ale nie spiesze sie po nia bo zaraz bedzie miec drzemke Jade najlepszym na swiecie srodkiem komunikacji miejskiej-metrem😄-i nawet mam zasieg👍Bylam u lekarza chyba 100letniej okulistki masakra jaka stara nawet o ladce szura.A pozniej lekarz medycyny pracy byl dostalam pozwolenie na powrot do pracy.Cieszyc sie czy nie sama nie wiem🥴😉
Ja sobie nie wyobrażam brać wolne jak mały będzie miał katar, mówię tu o przezroczystym. Teraz ma taki już prawie tydzień i w mojej pracy napewno nie będą patrzeć przychylnie jak będę mieć dużo nieobecności 😭

reklama
Do góry