reklama
mm140
Zaangażowana w BB
Dziękuję bardzo Małgosiu! Dziękuję wszystkimBardzo się ciesze,ze tylko obserwacjaBędziemy się wspierać

Chciałoby się wiedzieć już i już ale niestety czeka mnie bardzo dużo czekania ...

mm140
Zaangażowana w BB
Brawo! Jeszcze tylko jednaA i czekam na wizytę po te ziółka. Ja również od dwóch lekarzy miałam zalecenie Gardasil, w necie jest dużo informacji,ze to bezcelowe. Jednak zaufałam lekarzom i zaszczepiłem się, już dwie dawki za mną.

Myślę że warto dla samej ochrony przed szczepami których się nie ma

mm140
Zaangażowana w BB
Ja poszłam na kolposkopię i niczego sobie nie obiecywałamU mnie tez jest czasami gorzej.Ja już wiem o tym od 7 miesięcy, to trochę inaczej. Na 1 kolposkopii nogi mi się trzęsły.

Mam nadzieję że z czasem będzie lepiej i jakoś mój mózg się z tym pogodzi... Znalazłam was i to forum i mega się cieszę

Małgosiu, jak będziesz miała doła to wiesz do kogo pisać

Gosia38
Fanka BB :)
N
moze to dobry znak? Może maja to już z głowy?Ja poszłam na kolposkopię i niczego sobie nie obiecywałamcytologia coś już pokazała więc spodziewałam się że potwierdzi jakiś CIN... Opis wygląda chyba ok ale jeszcze zobaczę co powie gin.
Mam nadzieję że z czasem będzie lepiej i jakoś mój mózg się z tym pogodzi... Znalazłam was i to forum i mega się cieszęszkoda że tak mało osób które już dawno pisały o HPV nie odzywają się
to by była dla mnie cenna informacja od nich jak wszystko się potoczyło
Małgosiu, jak będziesz miała doła to wiesz do kogo pisaćzapraszam każdą z was !
Celia89
Fanka BB :)
tez zalowalam gdy sie dowiedzialam o 16 i 18. ba no i co ;p przynajmniej mamy wiedze
reklama
mm140
Zaangażowana w BB
U mnie w cytologii wyszło - koliocytoza.Ja ten hpv zrobiłam przypadkiem i tez trochę żałuję. Wolałabym myśleć ze cin,ze może hpv niż pewność,ze to hpv.
W necie przeczytałam że na 90 ponad procent to HPV. Że czasem powodują to inne patogeny ale bardzo rzadko..więc sprawa była przesądzona

Ta koliocytoza mnie interesuje. Dlaczego rok temu się nie pokazała w cyto jeśli on bytuje u mnie np. od 5 lat ?

Daje mi to mini nadzieję że to jeszcze nie jest trwałe zakażenie ale nie chcę sobie tak dużo obiecywać

Podziel się: