reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Helol,
ja siem jeszcze nie witałam dziś. Rano byliśmy z Kubkiem u neurologa, generalnie jest ok ale szczenienia wstrzymane nadal.
Mój mąż ma dziś urlop :-) Pogoda barowa tylko...cóż nie można mieć wszystkiego ;-)

Anula - przykro mi że tak potraktował Cię mąż. Nie umiem Ci doradzić ..ale ufam że będzie lepiej

reklama
Martyna CHWD tym "przyjaciołom":angry::angry:boshe jak ja nie znoszę takich dwulicowych ludzi, chyba bym normalnie zadzwoniła i powiedziała co myślę:wściekła/y:, ale Ty bądź mądrzejsza:tak:

Sikoreczka, cudne fotki :tak:.
Adi mały elegancik, Madzia przepiękna w tej sukni, prawdziwa dama :tak:
W ogóle ładna i tak na oko sympatyczna rodzinka (na oko, bo osobiście niestety Was nie znam;-))
A ostatnie zdjęcie słodkie.:tak:

Sikoreczka Adrianek to mały przystojniak:tak::tak:
Magda bossska a ten kaplusz.......
No a TY wygladałas cudnie:tak::tak:

Martusia:
Dla cudownej pary, z najlepszymi życzeniami,
By szczęście nie znało miary,
By codziennie świeciło słońce,
a Wasze uczucie było wyjątkowo gorące.

dzień dobry Kobitki:tak:

Miałam wcześniej do Was zajrzeć ale jakoś nie mam weny do pisania:baffled:

U babci było bardzo fajnie:tak: pogoda była słoneczna więc w piątek i sobotę urządziliśmy sobie grilla trwał do 1.00 w nocy ale ja tak długo nie wytrzymałam :tak:
W niedzielę odwiedziliśmy chrzestną Przemka jego stryjków i resztę rodzinki :tak:

W sobotę nie obyło się bez pracy :dry:z Przemusiem mieliśmy za zadanie z gracować badyle między rzędami malin i agrestu :dry: na szczęście to było tylko parę rzędów więc szybko to zrobiliśmy :tak:

Zdrówko już w porządku:tak::tak::-)

Ale dziś pogoda do d...py
nawet na spacerek wyjść się nie da bo deszcz leje buuu:crazy:

reklama
Do góry