Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
GratulacjeU mnie po badaniu prenatalnym na szczęście wszystko ok, zameldowało się 65 mm z serduszkiem 145 uderzeń na minutę, przezierność karkowa 1,5 mm, przepływy wszystkie w normie. Dzidziuś trochę kręcił głową, pani doktor śmiała się, że nie w tą stronę co trzeba, ale na szczęście dało się wszystko pomierzyćna podstawie USG ryzyka wad niskie, testu pappa zdecydowałam, że w takim razie nie będę robić.
A i raczej chłopiec![]()
Kurcze tak mi przykro, ale nawet jeśli masz na wyniku wysokie ryzyko zd 21to po aminopunkcji moze być wszystko dobrze.Właśnie dostałam informację o moich wynikach ,wyszło duże ryzyko zespołu Downa. Szczerze mówiąc nie spodziewałam się takiego obrotu sprawy bo mieliśmy ryzyko zespołu Edwardsa 1na 4.Jutro czeka mnie amniopunkcja żeby potwierdzić wynik Nifty .Opuściły mnie resztki nadziei .
Myślałam ze to badanie określa bardziej czy jest wada czy jej nie ma .Właśnie dostałam informację o moich wynikach ,wyszło duże ryzyko zespołu Downa. Szczerze mówiąc nie spodziewałam się takiego obrotu sprawy bo mieliśmy ryzyko zespołu Edwardsa 1na 4.Jutro czeka mnie amniopunkcja żeby potwierdzić wynik Nifty .Opuściły mnie resztki nadziei .
testy nifty, sanco, harmony itp....sa statystyka jak pappa ' tylko ze dokladniejsze I za nie sie placi spore pieniazki ..Myślałam ze to badanie określa bardziej czy jest wada czy jej nie ma .
Czyli to jest jak pappa np 1:4 tak?
Ja się też wypowiem bo też kupiłam angelsounds w pierwszej ciąży czyli prawie 5 lat temu, używany wtedy za 100zl (od koleżanki). Działa do dzisiaj a pożyczałam 3 innym paromZadowolona jesteś ?
Bardzo mi przykro. Trzymam kciuki za jutrzejsze badanieWłaśnie dostałam informację o moich wynikach ,wyszło duże ryzyko zespołu Downa. Szczerze mówiąc nie spodziewałam się takiego obrotu sprawy bo mieliśmy ryzyko zespołu Edwardsa 1na 4.Jutro czeka mnie amniopunkcja żeby potwierdzić wynik Nifty .Opuściły mnie resztki nadziei .
Trzymam kciuki żeby amnio wyszła dobrze. Może to że na pappa wyszły inne zespoły niż nifty znaczy że nie ma żadnej z tych wad, kciuki mocno zaciśnięte!!Właśnie dostałam informację o moich wynikach ,wyszło duże ryzyko zespołu Downa. Szczerze mówiąc nie spodziewałam się takiego obrotu sprawy bo mieliśmy ryzyko zespołu Edwardsa 1na 4.Jutro czeka mnie amniopunkcja żeby potwierdzić wynik Nifty .Opuściły mnie resztki nadziei .