Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja tym co są dla mnie najważniejsi powiedziałam osobiście a reszta to już się dowiedziała drogą pantoflową lub przez córkęwg chciałabym wam napisać ze za miesiąc mamy imprezę rodzinna ze strony partnera a o ciazy wiedza tylko jego rodzice narazie a ja zaczynam 4 miesiąc i już jest widać . Jestem ciekawa ci powiedzą jak przyjdę na imprezę i powiem ze dzisiaj tez nie pije bo jestem w 5 tym miesiącu już, Nie chce jeździć po wszystkich i osobno informować bo ma duża rodzine , ani wstawiać nic na fb czy Instagram jak dziewczyny jego braci, wstawiały coś jako relacje i już wszyscy wiedzieli, my tez tak się dowiedzieliśmy i z tego względu tez nie poczowam się do informowania ich osobiście .
My powiedzieliśmy tylko wąskiej części znajomych i rodziny. Oczywiście to się już szerzej rozeszło, rodzice zbyt podekscytowaniwg chciałabym wam napisać ze za miesiąc mamy imprezę rodzinna ze strony partnera a o ciazy wiedza tylko jego rodzice narazie a ja zaczynam 4 miesiąc i już jest widać . Jestem ciekawa ci powiedzą jak przyjdę na imprezę i powiem ze dzisiaj tez nie pije bo jestem w 5 tym miesiącu już, Nie chce jeździć po wszystkich i osobno informować bo ma duża rodzine , ani wstawiać nic na fb czy Instagram jak dziewczyny jego braci, wstawiały coś jako relacje i już wszyscy wiedzieli, my tez tak się dowiedzieliśmy i z tego względu tez nie poczowam się do informowania ich osobiście .
u mnie moi rodzice jeszcze nie wiedzą a widziałam się z nimi w tygodniu,raczej nic nie podejrzewająwg chciałabym wam napisać ze za miesiąc mamy imprezę rodzinna ze strony partnera a o ciazy wiedza tylko jego rodzice narazie a ja zaczynam 4 miesiąc i już jest widać . Jestem ciekawa ci powiedzą jak przyjdę na imprezę i powiem ze dzisiaj tez nie pije bo jestem w 5 tym miesiącu już, Nie chce jeździć po wszystkich i osobno informować bo ma duża rodzine , ani wstawiać nic na fb czy Instagram jak dziewczyny jego braci, wstawiały coś jako relacje i już wszyscy wiedzieli, my tez tak się dowiedzieliśmy i z tego względu tez nie poczowam się do informowania ich osobiście .
Też tak myślę. W naszym przypadku fajnie to działa. Np podczas wizyty położnej w domu dostałam skierowanie od pediatry na badanie bioderek i nie musiałam biec do przychodniJa już złapałam kontakt z położną, mam do niej chodzić od 21 tc. Podobno dobrze jest jak położna i pediatra współpracują, są z tego samego ośrodka.
Dzień dobry tak wgl dzisiajtrzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i za Twoją amniopunkcję @EJK85
ja już odliczam godziny do czwartkowej wizyty
codziennie słucham serduszka dla uspokojenia... Noce są dla mnie męczące bo śnią mi się jakieś głupoty
budzę się co chwilę i zaraz następny sen
włączyłam właśnie PnŚ
![]()
Właśnie jestem już w poczekalni ,ale mam stres i strach .Dzień dobry tak wgl dzisiajtrzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i za Twoją amniopunkcję @EJK85
ja już odliczam godziny do czwartkowej wizyty
codziennie słucham serduszka dla uspokojenia... Noce są dla mnie męczące bo śnią mi się jakieś głupoty
budzę się co chwilę i zaraz następny sen
włączyłam właśnie PnŚ
![]()
Myślami sercem i kciukami jestem przy WasWłaśnie jestem już w poczekalni ,ale mam stres i strach .