Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
tu cie uspokoje bo o lozysku przodujacym mowi sie dopiero po 20 tyg , a do 26 tyg ma czas podejsc do góry.
Tak, zanotowałam tą informację i postaram się uspokoić głowę.tu cie uspokoje bo o lozysku przodujacym mowi sie dopiero po 20 tyg , a do 26 tyg ma czas podejsc do góry.
Nie to nie ma chyba znaczenia to jest umiejscowienie łożyska tylko, mi lekarz nic nie mówił że jest źle I może być coś złegoDziewczyny a jak mam na przedniej ścianie to może jeszcze być przodujące? Bo ja już nie rozumiem.... Przodujące może się podnieść żeby nie być przodujące po 20 tc, a takie co jest na przedniej ścianie może wzrosnąć czy tylko to przodujące?
Jeśli masz ochotę napisz na privJa też jeszcze nie znam. Wizytę mam 31.01 liczę że wtedy się dowiem.
Ejk85 bardzo mi przykro. Jedyna nadzieja jest to, że to statystyka. Dobrze, że zrobiłaś amniopunkcje- będziesz wiedziała na czym stoisz. Tutaj nie chce pisać o przypadku mojej kuzynki. Czasem badania i lekarze swoje a życie dyktuje własny scenariusz.
Bez paniki.. Łożysko na przedniej ścianie macicy to jeden z wariantów prawidłowego położenia łożyska. Łożysko znajdujące się nisko to łożysko przodujące.. bocznie centralnie. I wtedy są problemy.. miałam tak w drugiej ciąży.. łożysko się odklejało i były krwawienia.. nie przejmuj się na zapasA ja cofam co powiedziałam że nie wiem nic o łożysku. Na drugich prenatalnych mam zapis że łożysko na przedniej ścianie. Aż się popłakałam. Miałam już dwa zabiegi ginekologiczne, co prawda nie CC ale laparotomię usunięcia mięśniaka, blizna jest. Jeśli łożysko wrośnie to tracę macicę. Boże aż się popłakałam.
a mi jak dzoana wroxila do domu 40 konta 20Właśnie mi łzy poleciały na kulisach M jak miłość![]()
Mnie rozczuli ten finał, był taki wzruszającya mi jak dzoana wroxila do domu 40 konta 20![]()
ale Kasi i Tomkowi nie wypalilo bo widzialam na insta ze Kasia ma innego facetaMnie rozczuli ten finał, był taki wzruszający![]()