karina1980
Fanka BB :)
DZIEN DOBRY DZIEWCZYNY
U mnie dzien zapodwiada sie slicznie tylko ja od wczoraj po wizycie u lekarza jakas podminowana chodze
Elbra wracaj jak najszybciej no i wlasnie zdaj relacje czy wszystko jest ok z malym
Oj Lilka wspolczuje sa takie gnoje na tym siwecie ze za wszelka cene chca tylko kase zbic.My kiedys jak kupowalismy nasz pierwszy samochod tak nacielismy sie ze szok
kupilismy totalny wrak od tamtej pory jezdzimy z naszym dobrym kolega ( oj jest cholernie dobry jezeli chodzi o samochody) i oprocz tego zawsze jedziemy na diagnostyke i samochod jest sprawdzany chyba pod kazdym wzgledem.
Mam nadzieje ze mimo tego da to sie jakos ruszyc.
A temu skurczybykowi ( bo nie chce klnac) mam nadzieje ze ten komis padnie zreszta jest na dobrej drodze bo jak Was tak potraktowal to innych tez tak musial.A takie opinie jednak bardzo szybko rozchodza sie w koncu najlepsza reklama jest poczta pantoflowa
U mnie dzien zapodwiada sie slicznie tylko ja od wczoraj po wizycie u lekarza jakas podminowana chodze

Hejkkaaa mamuśki.
Chciałam się tylko pożegnać na ponad tydzień :--
-(
Od jutra nie będe mieć neta bo zmieniamy operatora. i niewiem kiedy dokładnie nam podłączą znowu. bo teraz jest długi weekend i lipa się zapowiada.
Po poworcie na BB napsize co z małym i jego dietą.
Także do usłyszenia laseczki. I nie zapomnijcie mnie;-)
Żebym miała gdzie wracac
Bajjj
aaa....wisienka twój synuś jest troszkę młodszy od mojego a wogóle nie podnosi się tak abrdzo na rączkach ani nic.mój mały kulfonik ma chyba za ciężką dupcie na takie akrobacje
już się nie mogę doczekać aż mój będzie robił jakieś zadawalające mamusię rzeczy. chodzi mi o rozój ruchowy.
W każdym razie cudeńko z Davidka
To ja zmykam wam z monitorów........paaaaa:-(
Elbra wracaj jak najszybciej no i wlasnie zdaj relacje czy wszystko jest ok z malym
Kathhe groznie brzmi
pisz co sie stalo
dzisiaj jakis dzien jest
kochane dziekuje wam za slowa otuchy,wsparcia i wogole za wszystko ale my wymiekamy....gosciu obstaje przy swoim,a my sie boimy ruszyc z procedura bo to kosztowna sprawa (sad) a inaczej nie da rady....
wdupilismy i moral z tego taki ze na przyszlosc sie juz tak nie damy wrobic
przykre ze gosciu taki cham ale ja wierze ze krzywda wroci do niego z podwojona sila bo tak sie nie robizyjemy z jednej pensji-co wiedzial,bo potrzebne dane do kredytu byly...duzo pieniedzy stracilismy na tym aucie....coz
sprzedamy go za 2 lata (bo przez 2 lata nie interesuja nas zadne naprawy) i kupimy juz cos porzadnego i z autoryzowanego salonu
Polak madry po szkodzie......:-(
Oj Lilka wspolczuje sa takie gnoje na tym siwecie ze za wszelka cene chca tylko kase zbic.My kiedys jak kupowalismy nasz pierwszy samochod tak nacielismy sie ze szok

Mam nadzieje ze mimo tego da to sie jakos ruszyc.
A temu skurczybykowi ( bo nie chce klnac) mam nadzieje ze ten komis padnie zreszta jest na dobrej drodze bo jak Was tak potraktowal to innych tez tak musial.A takie opinie jednak bardzo szybko rozchodza sie w koncu najlepsza reklama jest poczta pantoflowa