reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2007

Witam KOchane...

ALe napisalyscie - mam 16 stron na watku glownym - hmmm, kiedy ja to nadrobie:sorry2:

Ne bylo mnie 2-3 dni... wir, Oskar marudzi -ida mu chyba gorne jedynki... poza tym troche praca... bylismy w trasie u klientow... i brak czasu by zajrzec na BB...

Anulka
pytałaś o kalendarz i jedzenie. My nie trzymamy sie kurczowo kalendarza. Jak na razie kupowałam deserki i zupki "po 4" i "po 5 miesiącu". Tymek mięska jeszcze nie jadł ani żółtka. A powiedz jak robisz to żółtko? Gotujesz całe jajko na twardo i później dodajesz tylko żółtko czy jakoś inaczej?
Jutro chcę Mu podać samego brokuła ze słoiczka.

Jolie, tak czytam powoli i widze, ze pytasz o zoltko - my robimy tak jak napisalas - gotuje jajko i daje pol ugotowanego zoltka do zupy.

A tak w ogole, to w TESCO jest super promocja na sloiczki BOBOVITY 3 sloiczki za 4,90zł... zrobilismy zapas:-D

czytam dalej... poki Oskar spi...;-)

reklama
Aluśka doczytałam co u Ciebie ale jużnie mam czasu odpisać. Całuski dla Amandy.
Jolie nic nie szkodzi :tak:;-)
Buziak przekazany:-):-)
Aluska oj szkoda Amandzi:-(ale ja nie rozumie stwierdzenia doktora ze nie dobrze ze dziecko tak sie szybko rozwija to co Ty masz zrobic z nia:szok:Przeciez wiadomo jest ze jeden dzieciaczek rozwija sie szybciej inny wolniej wiec bardzo dziwny ten lekarz to co ja masz "ograiczac".
A mysle ze jak dzieciaczek robi cos to napawa duma mame
Karina też mnie zdziwiło stwierdzenie doktorka ale cóż ja sie na tym nie znam:crazy: a sznurkiem Amandy nie będę wiązać:dry:

krecik też trzymam kciuki:tak:, sama "walcze'" ale jakoś nie daje to efektu i od paru dni mam taką doline że nawet nowe umiejętności mojej kruszynki mnie nie są wstanie rozweselić:sorry2:,jeszcze do tego szykuje sie pare imprez w rodzinie ( z męża strony) i co tu na siebie włożyc :-(?

hej laski

nie bede opisywac sytuacji z tesciami bo za bardzo mnie boli, chyba ze mi przejdzie to na zamknietym watku:-(

gratuluje osiagniec dzieci-raczkowanie, pelzanie SUPER:tak:u nas dalekoo:-(

dziewczyny za 10 dni mam panienskie kolezanki i przebieramy sie za ....niegrzeczne uczennice-polecenie swiadkowej:-p:sorry2:
szukam jakiejs spodniczki krociutkiej w krate jak wam sie obije o oczy:-pna necie to dajcie znac:-)

Kacper dopiero je (jak zawsze w środę po basenie pojechaliśmy na cos dobrego do jedzonka i tak nam zeszło) - jak Maluch uśnie to poczytam co tam u Was a widzę że mam nieco do poczytania :tak:

Wisienka
daj znać jak tam się czujesz po dzisiejszej imprezie urodzinowe:tak: Bądź dzielna:tak::tak::-)i

aluska dziekuje bardzo. ;-):-) bylo super, jakos dalam rade, pozatym wszyscy z rodziny mnie lubia i bardzo dobrze o mnie dbali :)
pozatym chcialam Ci napisac ze fajnie ze do nas dolaczylas i jestes z nami
:-):-)

dzien dobry miłe panie

women dzien dobry ;-):-D:-D
co tak krotko? czyzbys byla zajeta?
;-):-p

Teraz napiszę co u nas:tak:

Wczoraj na 16.40 byliśmy zarejestrowani do ortopedy ale kolejka była jak diabli i dostaliśmy się na 17.30:dry:

Nie wiem o czego zacząć więc wybaczcie że będzie tak nie składnie:sorry2:
Pan doktor po wykonaniu usg bioderek stwierdził że noszenie pieluchy niestety trzeba jeszcze kontynuować ale tak jak do tej pory tylko w nocy:-:)-:)-(
Poza tym ze smutnych rzeczy to stwierdzi że kręgosłupik Amanda ma przekrzywiony:no::no::-( i mam zakaz jej sadzania :-(

aluska biedna Amandzia, ucaluj ja ode mnie,a tak pozatym to dziwny ten doktor :sorry2:

hej laski

nie bede opisywac sytuacji z tesciami bo za bardzo mnie boli, chyba ze mi przejdzie to na zamknietym watku:-(

kathe
o kurcze, widze ze naprawde musieli cie niezle wkurzyc i zranic ci tesciowie :dry: badz dzielna i nie daj sie, sciskam mocno!!!

pusia i jak tam po basenie??

Dobry wieczór wszystkim

No my już w domciu było super nawet nie jestem w stanie nadrobić zaległości mam nadzieję że po staremu jest.Jutro jak dojdę do siebie zobaczę ciut co naskrobałyście i popiszę co i jak.Przygód mieliśmy troszkę.Miłego wieczorka zyczę

A te witaminki to na recepte? I syropek? Ja wlasnie tak robie z ta woda morska ale jak juz pisalam- zadna przyjemnosc dla nas. Szczegolnie dla Domiska.

Dzieki ciotki :) :*

Przepraszam, że dopiero teraz odpisuje ... Te witaminki bez recepty sie kupuje więc spokojnie możesz kupić

:tak::tak:

Pusia Gratulski dla Kacperka:tak::tak:

Pusia super filmik:tak: ładnie Kacperek siedzi i gra na bębenku:tak: Mały muzyk Ci rośnie:tak::-D:-D:-)

Muzyk po tatusiu :) Mężulek gra na gitarze basowej i nie tylko :tak::-p

No a na basenie superrrrrr :-D:-D:rofl2::rofl2:. Kacper jak zawsze pływał z rękawkami i znowu wsadziła pani w pieluszkę takie coś ala styropianowe co mu dupcie lekko unosiło. Bardzo mu sie to podobała , odważyliśmy sie puścić go na chwile i on normalnie pływał :-D:-D czasem lekko zanurzał usta ale elegancko zamykał buzie po prostu SUPERRR.
Nie brałam aparatu bo kurcze jakoś szkoda mi siedzieć poza basenem kiedy on takie czadowe rzeczy robi ale teraz w piątek idziemy odrobić zaległe zajęci to postaram sie wziąć aparacik.

Kacper szybko usnął po jedzonku ... fajnie że usypianie nie sprawia mu żadnego kłopotu.
No i to by było na tyle:-)

reklama
Dobry wieczór wszystkim

No my już w domciu było super nawet nie jestem w stanie nadrobić zaległości mam nadzieję że po staremu jest.Jutro jak dojdę do siebie zobaczę ciut co naskrobałyście i popiszę co i jak.Przygód mieliśmy troszkę.Miłego wieczorka zyczę

Witaj Beatko ale ten czas szybko zlecial:-D:-D:-Dswietnie ze udalo sie wszystko jak ogarniesz w domku i dojdziesz do siebie pochwal sie;-);-);-)

Przepraszam, że dopiero teraz odpisuje ... Te witaminki bez recepty sie kupuje więc spokojnie możesz kupić

Muzyk po tatusiu :) Mężulek gra na gitarze basowej i nie tylko :tak::-p

No a na basenie superrrrrr :-D:-D:rofl2::rofl2:. Kacper jak zawsze pływał z rękawkami i znowu wsadziła pani w pieluszkę takie coś ala styropianowe co mu dupcie lekko unosiło. Bardzo mu sie to podobała , odważyliśmy sie puścić go na chwile i on normalnie pływał :-D:-D czasem lekko zanurzał usta ale elegancko zamykał buzie po prostu SUPERRR.
Nie brałam aparatu bo kurcze jakoś szkoda mi siedzieć poza basenem kiedy on takie czadowe rzeczy robi ale teraz w piątek idziemy odrobić zaległe zajęci to postaram sie wziąć aparacik.

Kacper szybko usnął po jedzonku ... fajnie że usypianie nie sprawia mu żadnego kłopotu.
No i to by było na tyle:-)

Pusia ja nie bede sie powtarzac jak bardzo Ci zazdroszcze hahahaha super ze Kacerek tak smiga:-D

Do góry