anulka1979
Szczesliwa mama i żona:))
Witam KOchane...
ALe napisalyscie - mam 16 stron na watku glownym - hmmm, kiedy ja to nadrobie
Ne bylo mnie 2-3 dni... wir, Oskar marudzi -ida mu chyba gorne jedynki... poza tym troche praca... bylismy w trasie u klientow... i brak czasu by zajrzec na BB...
Jolie, tak czytam powoli i widze, ze pytasz o zoltko - my robimy tak jak napisalas - gotuje jajko i daje pol ugotowanego zoltka do zupy.
A tak w ogole, to w TESCO jest super promocja na sloiczki BOBOVITY 3 sloiczki za 4,90zł... zrobilismy zapas
czytam dalej... poki Oskar spi...;-)
ALe napisalyscie - mam 16 stron na watku glownym - hmmm, kiedy ja to nadrobie

Ne bylo mnie 2-3 dni... wir, Oskar marudzi -ida mu chyba gorne jedynki... poza tym troche praca... bylismy w trasie u klientow... i brak czasu by zajrzec na BB...
Anulka pytałaś o kalendarz i jedzenie. My nie trzymamy sie kurczowo kalendarza. Jak na razie kupowałam deserki i zupki "po 4" i "po 5 miesiącu". Tymek mięska jeszcze nie jadł ani żółtka. A powiedz jak robisz to żółtko? Gotujesz całe jajko na twardo i później dodajesz tylko żółtko czy jakoś inaczej?
Jutro chcę Mu podać samego brokuła ze słoiczka.
Jolie, tak czytam powoli i widze, ze pytasz o zoltko - my robimy tak jak napisalas - gotuje jajko i daje pol ugotowanego zoltka do zupy.
A tak w ogole, to w TESCO jest super promocja na sloiczki BOBOVITY 3 sloiczki za 4,90zł... zrobilismy zapas

czytam dalej... poki Oskar spi...;-)