reklama
Bolilol
Fanka BB :)
co za burakNie jestem w stanie nadrobić wszystkiego tutaj ale juz wracam do ogarniania się z forum
Właśnie wróciłam z krótkiego urlopu, który zapowiadałam już w grudniu i powiem Wam ze odpoczęłam chociaż nie obyło się bez beznadziejnych sytuacji jak poznanie nowych ludzi, którzy zapytali czy mamy dzieci a następnie skomentowali ze to już późno i żeby się brać (w odpowiedzi ze to nie takie łatwe usyszlaam od gościa; jak nie?jak chcesz to pomogę) masakra. + byslimy na basenie my i jeszcze jedna para i po chwili mąż robił żonie sesje ciążową przy jacuzzi.
Ręce mi opadły… przecież to mogły być każde inne fotki, ale nie akurat sesja ciazowa. Z minusów jeszcze dziś 9dpo i biało jak śnieg i jutro się raczej nic nie zmieni. Oszaleć można, dobrze ze juz etap przepłakiwania mam juz za sobą i teraz tylko wkurzenie
Skoro to juz tyle cykli nie pyka to chyba jednak będę zdana na ten Dostinex od Endo na prolaktyne, spróbuje![]()

Brownie1992
Moderator
Przyjdzie pora na bachoragdyby tak się jeszcze dwie kreski zdarzyły![]()

Nasturtium
Jeszcze żeby tu się u Ciebie podwójnie nie zdarzyłogdyby tak się jeszcze dwie kreski zdarzyły![]()

Nasturtium
Niektórzy to naprawdę powinni mieć zasznurowane mordyNie jestem w stanie nadrobić wszystkiego tutaj ale juz wracam do ogarniania się z forum
Właśnie wróciłam z krótkiego urlopu, który zapowiadałam już w grudniu i powiem Wam ze odpoczęłam chociaż nie obyło się bez beznadziejnych sytuacji jak poznanie nowych ludzi, którzy zapytali czy mamy dzieci a następnie skomentowali ze to już późno i żeby się brać (w odpowiedzi ze to nie takie łatwe usyszlaam od gościa; jak nie?jak chcesz to pomogę) masakra. + byslimy na basenie my i jeszcze jedna para i po chwili mąż robił żonie sesje ciążową przy jacuzzi.
Ręce mi opadły… przecież to mogły być każde inne fotki, ale nie akurat sesja ciazowa. Z minusów jeszcze dziś 9dpo i biało jak śnieg i jutro się raczej nic nie zmieni. Oszaleć można, dobrze ze juz etap przepłakiwania mam juz za sobą i teraz tylko wkurzenie
Skoro to juz tyle cykli nie pyka to chyba jednak będę zdana na ten Dostinex od Endo na prolaktyne, spróbuje![]()

Bolilol
na razie doszukuje się dwójek, mąż właśnie wyjątkowo zrobił dwie porcje babeczekPrzyjdzie pora na bachora![]()

Nasturtium
Może wino trzeba zacząć pić na dwie szklanki?na razie doszukuje się dwójek, mąż właśnie wyjątkowo zrobił dwie porcje babeczek![]()

Nasturtium
Apropo dwójek to mi się chce dzisiaj podwójnie pić. Piję i piję. Nie, nie mam kaca
, nic wczoraj z % nie piłam.

Owulacja
Poczekaj, leci DRUGI miesiącgdyby tak się jeszcze dwie kreski zdarzyły![]()

reklama
Madame JS
W ogóle niczego nie miałam na myśli ani nie porównywałam, I swear! Nawet by mi do głowy nie przyszło... Także: nie, nie porównujmy. Po prostu podzieliłam się historią, w sumie mogłam bez cytowania ;-)Oj, wiem, jak to zabrzmiało…
No ale nie porównujmy podróży do wyjść do restauracji. Trochę inna skala.
Poza tym ja po swoim kierunku studiów nie jestem przeciwniczką szczepień.
Tutaj generalnie wielu ludzi wszystko traktowało jako zamach na ich wolność - maseczkę, żel dezynfekujący, konieczność testowania, izolację... a zmuszanie do szczepień, by móc gdziekolwiek wejść, to już był szczyt. Strajków i manifestacji mnóstwo. No ale niektórzy się złamali ;-)
A co do podróżowania jeszcze przed szczepieniami - wymaganie testu przy wjeździe nieco mnie wypruło z kasy, bo 1 test z zaświadczeniem "międzynarodowym" potrafił kosztować 400 zł... a nie mogłam nie pojechać do mamy... :-(
Podziel się: