Nie wiem chciał mi pokazać jak to jest bez zabezpieczenia...Mnie najbardziej intryguje to "włożył raz i wyciągnął". Po co? Żeby zmoczyć?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wiem chciał mi pokazać jak to jest bez zabezpieczenia...Mnie najbardziej intryguje to "włożył raz i wyciągnął". Po co? Żeby zmoczyć?
To przy okazji mógł ci pokazać jak to jest zaliczyć wpadkę.Nie wiem chciał mi pokazać jak to jest bez zabezpieczenia...
Nie wiem czy widziałaś co napisała o góry o tym okresie i jeśli wiesz co to oznacza?To przy okazji mógł ci pokazać jak to jest zaliczyć wpadkę.
Nie wiem... nie wiem skąd mi się wzięło 2 dzieci.Nie wiem czy widziałaś co napisała o góry o tym okresie i jeśli wiesz co to oznacza?
Czyli jestem w ciąży?Nie wiem... nie wiem skąd mi się wzięło 2 dzieci.![]()
Kur...wa nie. Ale jeśli chłopak ci pokazuje jak to jest bez gumy, to wpadniecie. Zacznij używać antykoncepcji.Czyli jestem w ciąży?
No ja bez gumy się nie zgadzamKur...wa nie. Ale jeśli chłopak ci pokazuje jak to jest bez gumy, to wpadniecie. Zacznij używać antykoncepcji.
Przecież ci chcial pokazać RAZNo ja bez gumy się nie zgadzam
No raz bez moje zgody to zrobiłPrzecież ci chcial pokazać RAZ
To uświadom go co się z tym wiąże. Bo chyba nie wie, pomimo tak dużego doświadczenia jego, skoro ma porównanieNo raz bez moje zgody to zrobił