Według laboratorium w 3 tyg powinno być 5,8-71,2 czyli jestem na dolnej granicyWitaj, a wg laboratorium betę masz pozytywna? Pamiętaj że ważne są przyrosty, powtórz będę po 24 lub 48 h
reklama
eij
Fanka BB :)
Ale się mieściszWedług laboratorium w 3 tyg powinno być 5,8-71,2 czyli jestem na dolnej granicy![]()
eij
Strasznie mi przykro. Nawet nie wiem co powiedzieć, nie wyobrażam sobie co czujeszCześć niestety moje szczęście nie trwało długo. Sedlrduszko przestało bić. Straciłam druga ciaze![]()
O jejkuCześć niestety moje szczęście nie trwało długo. Sedlrduszko przestało bić. Straciłam druga ciaze![]()
Hejka, nie ma co patrzeć na widełki, bo rozpiętość jak widać jest duża. Za dwa dni zrób kolejną betęWedług laboratorium w 3 tyg powinno być 5,8-71,2 czyli jestem na dolnej granicy![]()
.
Ostatnia edycja:
Hej, udało się? My mamy wizytę u ginekologa dopiero za miesiąc i też w Holandii...Witam Dziewczyny,
Nie jestem za bardzo aktywna w internetach, ale wasza dyskusja przykuła moją uwagę i chciałabym dołączyć.
Jako, ze praktycznie siedzę w tym sama mam nadzieje, ze u Was znajdę wsparcie i radę.
Przede mną jutro 5 już inseminacja, jak dotąd zero sukcesu. Mam 32 lata i leczę się w Holandii.
Na polskich forach wyczytałam, ze po 4 próbie prawdopodobieństwo spada, co nastraja mnie negatywnie.
Pozdrawiam
reklama
PałkaZapałka
A co na to lekarz? Nie proponował dawcy?Czy inseminacja przy morfologii plemnika 0% - miala jaki kolwiek sens ?
Podziel się: