Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Miałaś cukrzycę przed ciążą?Dzień dobry. Temat cukrzycy i zajście w ciążę cukier na czczo wysoki dochodzi do 130 weszła insulina powoli dr próbuje to zbić jest to 6 tydzień więc początki straszny strach o zdrowie dziecka.Miała któraś z was taki przypadek bo wpadam w paranoję.
![]()
Miałam stwierdzona cukrzycę w pierwszej ciąży rok temu teraz w drugiej stwierdzili że jest cukrzyca rozpoznana podczas ciąży obawiam się poprostu że cukrzyca została mi po pierwszym dziecku czego nie sprawdziłam po porodzie..Miałaś cukrzycę przed ciążą?
Miałam stwierdzona cukrzycę ciążowa w pierwszej ciąży rok temu teraz w drugiej stwierdzili że jest cukrzyca rozpoznana podczas ciąży obawiam się poprostu że cukrzyca została mi po pierwszym dziecku czego nie sprawdziłam po porodzie.
Miałam stwierdzona cukrzycę w pierwszej ciąży rok temu teraz w drugiej stwierdzili że jest cukrzyca rozpoznana podczas ciąży obawiam się poprostu że cukrzyca została mi po pierwszym dziecku czego nie sprawdziłam po porodzie..
Właśnie szkoda.. I za to mam teraz zmartwienie naczytałam się że to może uszkodzić płód itp.Jak długo potrwa obniżenie tego cukru żeby nie było za późno..
Staram się ile mogę.. najważniejsze żeby z dzieckiem było dobrze tylko ten lęk paraliżuje.. Szukam informacji w necie cokolwiek ale aż strach czytać.Ciezko powiedziec. Jak masz insuline to moze byc troche latwiej niz sama dieta. Najwazniejsze to codzienny ruch, nawet spacery no i zdrowa dieta dla cukrzykow