hachette
Fanka BB :)
Teraz czekam +/- godzinę na wyniki, wchodzę do gabinetu i na podstawie wyników pani doktor rozpisze mi stymulacjęto jaki teraz plan działania, jak to będzie wyglądać po kolei?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Teraz czekam +/- godzinę na wyniki, wchodzę do gabinetu i na podstawie wyników pani doktor rozpisze mi stymulacjęto jaki teraz plan działania, jak to będzie wyglądać po kolei?
jaram się Twoim cierpieniem, bo na koniec będzie w brzuchu mały groszek!Ja już dziabnięta, czekamZobacz załącznik 1495308
położna powiedziała, ze teraz na każdej wizycie będziemy pobierać krew
Żeby nie było zbyt kolorowo, to u nas wywaliło system i nie działają kompykażdy biega jak poparzony żeby to naprawić, techników czterech co najmniej
uprzedzono mnie, ze paragon w związku z tym dostanę na następnej wizycie a wyniki badań mogą pojawić się na panelu z opóźnieniem.
Hej kochanejestem tu nowa, za mną już 16cs, wczoraj 12dpo test negatywny. Liczyłam na inny wynik ponieważ jestem po wycięciu polipów i antybiotykoterapii na zapalenie endometrium
czy któraś z Was jest po podobnych przejściach jak to zapalenie, nie wiem czy są się to wyleczyć i zajść naturalnie w ciąże
Jaaaa jestem po antybiotykoterapii na zapalenie endometrium i póki co mam jakieś dziwne plamienia od czwartku. Dziś 12dpo (ale tylko według obserwacji i kalendarza). No i nie udało mi się zajść w ciażę naturalnie, ale 2 tyg temu skończyłam antybiotykiHej kochanejestem tu nowa, za mną już 16cs, wczoraj 12dpo test negatywny. Liczyłam na inny wynik ponieważ jestem po wycięciu polipów i antybiotykoterapii na zapalenie endometrium
czy któraś z Was jest po podobnych przejściach jak to zapalenie, nie wiem czy są się to wyleczyć i zajść naturalnie w ciąże
wyszłam z założenia, że awanturę zawsze zdążę zrobićDzięki! Vila, strasznie go lubiębył niedrogi i jest dobrej jakości, czyli tak jak lubię najbardziej
Pięknie, dyplomatycznie ich zaorałas![]()
przez ostatnie 4 lata spuściłam chyba z 5 litrow krwi, wiec to już na mnie nie robi wrażenia, chociaż żyła zaczyna mi się już zapadać jak emerytowijaram się Twoim cierpieniem, bo na koniec będzie w brzuchu mały groszek!
no to czekamy z Tobą!Teraz czekam +/- godzinę na wyniki, wchodzę do gabinetu i na podstawie wyników pani doktor rozpisze mi stymulacjęa co dalej to będę widziała po wizycie dopiero
![]()
To dokładnie tak samo jak jaJaaaa jestem po antybiotykoterapii na zapalenie endometrium i póki co mam jakieś dziwne plamienia od czwartku. Dziś 12dpo (ale tylko według obserwacji i kalendarza). No i nie udało mi się zajść w ciażę naturalnie, ale 2 tyg temu skończyłam antybiotyki![]()
Byłoby super!O ranyyyyyy tak bardzo bym chciała mieć transfer w tym samym terminie co Ty
![]()
ja na nic już nie liczę, ale się mną nie przejmuj, bo mam jakiś negatywTo dokładnie tak samo jak jaliczę ze jak nie ten to kolejny cykl będzie owocny