Bolilol
Fanka BB :)
zależy czy wytrzymasz do jutraDobra mam. Oba 10mlU
Próbować z jednym jeszcze dziś czy się wstrzymać do porannego moczu![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zależy czy wytrzymasz do jutraDobra mam. Oba 10mlU
Próbować z jednym jeszcze dziś czy się wstrzymać do porannego moczu![]()
Ja tego bardzo nie lubię. To takie wtrącanie się w cudze życie. Na pewno Ci jest jeszcze trudniej, kiedy Ci tak mówi. Ten kanon rodziny 2+2 albo 2+3. Ja podziwiam te rodziny, które decydują się na więcej. W bardzo pozytywnym sensie. Mam trochę takich znajomych i zawsze maja wesołoCzy było to potrzebne? Nie wiem, czy corce to powiedziała, czy tylko bliskiej kolezance.
Ale kiedyś same będziemy matkami "doroslych" ale wciąż naszych dzieci i nie raz się powie coś z troski, co nasze dorosłe dziecko odbierze jako atak.Sama mam mamę i często słyszę coś, w czym ma rację, ale się z nią nie zgadzam np po, co ryzykuje z 4 dzieckiem mam 3 zdrowych - roznie moze byc i jeszcze to cc kolejne. Nie jest to miłe? Tak. Nie ma racji? Trochę ma... zgadzam się? Tak i nie... Czy jest to potrzebne? Nie wiem
Czy chce mi tym zrobić przykrość? Na pewno nie
@hachette kiedy nam w końcu opowiesz o wczorajszej wizycie?
Dziękuję, ze pytacie
tak, nie wszyscy mają owu na spadek, a np. dzień poDziewczyny, które obserwują cykl i mierzą codziennie temperaturę - podpowiedzcie, proszę. Dzień ze spadkiem temperatury nie musi zawsze oznaczać owulacji, prawda? U niektórych osób może być tak, że owulacja nastapi 1-2 dni po spadku, kiedy temperatury są już wyższe?
Wow! To szybko! U nas na śląsku najwcześniej lipiec 2024 :OJa dziś zapisałam się do poradni genetycznej, termin na po świętach wielkanocnych. Ciekawe jak to będzie wyglądać na NFZ.![]()
co masz na myśli przez "kiedy temperatury są już wyższe"?Dziewczyny, które obserwują cykl i mierzą codziennie temperaturę - podpowiedzcie, proszę. Dzień ze spadkiem temperatury nie musi zawsze oznaczać owulacji, prawda? U niektórych osób może być tak, że owulacja nastapi 1-2 dni po spadku, kiedy temperatury są już wyższe?
no lepiej niech się biorą do roboty te pęcherzyki, nie ma opierdzielania się! Mam nadzieję, że w poniedziałek wrócisz do nas z dobrymi nowinami!Dziękuję, ze pytacieu mnie trochę lipa bo pecherzyki słabo rosną, lekarz zwiększył mi dawkę menopuru ze 150 na 300j. W niedzielę i poniedziałek rano mam już podawać orgalutran, w poniedziałek znów na kontrol na 11:40. Nadal nie mam żadnych konkretów ani dat
mam nadzieję, ze na tej dawce coś się bujnie, bo przechodzenie tego wszystkiego od nowa mnie wykończy
![]()