Magusek nie wiem co jest a.le cos napewno,ma 2latka i7 miesiecy ale ja mowie swoje a on nie slucha czasem mnie wcale,mge gardlo zedrzec ,az wstyd ale czasami to bezradna jestem ,a jak broi i robi rzeczy niebezpieczne a ja mu kategorycznie nie pozwalam i nie ustepuje to zuca sie na ziemie i wali glowa albo sam sie oklada po glowie ,mam syarszego syna i nigdy tego wczesniej nie widzialam ,ani u niego ani u dzieci siostry ani u znajomuch,moj Piotrus ma takjkie ataki chisteriii,ze nieraz jest mi wstyd przed ludzmi,a najgorsze jest too ze jak on juz tak chisteryzuje to widac ze trace nad nim panowanie i wtedy to juz zupelnie jestem bezradna,na moich nerwach tez to sie odbijaMy chodzimy do neurologa. ADHD to chyba sie później diagnozuje. Nasza neurolog mówi że Kuba jest bardzo ciekawy świata i ma dużo energii.....jak dla mnie za dużo. Chyba Ludi trzeba przetrwać....
Aluśka nie jest źle, nauczy się -wytrwałości! Mój mąż wczoraj np już nie mógł znieść wrzasków Kuby i zaproponował mu smoczek....ale Kuba już go nie chciał...ufffff :-) :-) Wklej w wątku ubraniowym fotkę....na szczerość możesz liczyć aż nadto ;-)
tak tak :-)