reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

My chodzimy do neurologa. ADHD to chyba sie później diagnozuje. Nasza neurolog mówi że Kuba jest bardzo ciekawy świata i ma dużo energii.....jak dla mnie za dużo. Chyba Ludi trzeba przetrwać....

Aluśka nie jest źle, nauczy się -wytrwałości! Mój mąż wczoraj np już nie mógł znieść wrzasków Kuby i zaproponował mu smoczek....ale Kuba już go nie chciał...ufffff :-) :-) Wklej w wątku ubraniowym fotkę....na szczerość możesz liczyć aż nadto ;-)

tak tak :-)
Magusek nie wiem co jest a.le cos napewno,ma 2latka i7 miesiecy ale ja mowie swoje a on nie slucha czasem mnie wcale,mge gardlo zedrzec ,az wstyd ale czasami to bezradna jestem ,a jak broi i robi rzeczy niebezpieczne a ja mu kategorycznie nie pozwalam i nie ustepuje to zuca sie na ziemie i wali glowa albo sam sie oklada po glowie ,mam syarszego syna i nigdy tego wczesniej nie widzialam ,ani u niego ani u dzieci siostry ani u znajomuch,moj Piotrus ma takjkie ataki chisteriii,ze nieraz jest mi wstyd przed ludzmi,a najgorsze jest too ze jak on juz tak chisteryzuje to widac ze trace nad nim panowanie i wtedy to juz zupelnie jestem bezradna,na moich nerwach tez to sie odbija:angry::angry::angry::angry::angry::angry:

reklama
Mam nadzieję że się majóweczki nie pogniewają:
MAJENKI!!!!!!!!!!!!!!!

IWONKA URODZILA!!!! Sms:
"dzis o 4.25 urodzilam coreczke, waga 4760 i 57cm, porod w dwie godziny :biggrin2: pozdrawiam!!"

ogromne gratulacje!!!!!!!!

IWONKO GRATULACJE.Ale ładna dziewczynka, większa od Lolka. I super,że poród taki szybki.Ekstra:-D:-D:-DI jaka waga:tak:
kwiat_brokat_2.gif

Mam nadzieję że się majóweczki nie pogniewają:
MAJENKI!!!!!!!!!!!!!!!

IWONKA URODZILA!!!! Sms:
"dzis o 4.25 urodzilam coreczke, waga 4760 i 57cm, porod w dwie godziny :biggrin2: pozdrawiam!!"

ogromne gratulacje!!!!!!!!
no to pięknie:tak::tak:gratulacje wirtualne bo sama chyba nie prędko się na domówkach pojawi...

My wrócili z imienin Joanny, Szymkowej chrzestnej [Asiulinka 100 lat w zdrowiu i szcześciu]i jakoś oklapłam i sił na nic nie mam:no:nie kce mi się ogarnąc całodziennego rozgardiaszu ani naczyń pozmywać:dry:chyba zalegne na kanpie przed tewe:dry:
jakby mnie nie było to mówię dobranoc
yg30hj1.gif
a jakbym zajrzała to żartowałam z dobranoc;-):-D

Ja również się już odmeldowuje kochanieńkie:tak: Idę kąpanko, a jutro jedziemy do rodziców na Dzień Mamów;-) Obiad u teściówki mnie czeka:baffled::sorry2: No nic dobranocki

reklama
Do góry