reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam
Bodzia,Marta zdjęcia super
Aluśka q końcu Amanda pojmie,że łoóżeczko to jej królestwo
Kasiu Ludi wytrzymałych nerwów na terrorystów
Asiulinka wszystkiego najlepszego
Iwonka gratuluję córuni
Cara dobrze,że w końcu się wyrwałaś
A my po chrzcinach całe wzorajsze popołudnieudawałam,że nie widzę teściowej i w sumie fajna impreza była,a Stasia zostawiłam z moimi rodzicami to jeszcze odpoczęłam,super same plusy. Staremu się znów na łeb rzuca to mu powiedziałam,że jak chce to mu podpiszepapiery rozwodowe i niech se żonę zmieni bo ja się nie zmienie i już.Staś za to był wczoraj baaardzo grzeczny i on i moi rodzice zachwyceni normalne specjalista od PR ;-):tak::-D:-D za to do kataru dołączył straszny kaszel i jednak jutro lekarz:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::angry:/Biedny bączek:-(

reklama
Madzka, :wściekła/y:for gad sejk jest sandej, daj se spokoj z PPd dzis. Przeciez Cie w krzyzu lupie.:tak:

Kasia łupie łupie ale jak nie ogarnę to przecież samo się nie zrobi i tylko wrzucenie zapałki mi zostanie i ucieczka z domu:tak:;-)tak tylko z wierzchu zgarniam:blink::dry:
Anula fajnie, że impreza udana, piękny tekst do męża niech sobie nie myśli:angry::tak:Tulaski i zdróweczka dla najmłodszego mężczyzny:-)

Madźka dzięki a Kasia ma rację Ty dbaj o kręgosłup bo jeszcze Szymonka musisz nosić:tak::tak::tak::tak:też musiałabym ogranąć a nie chce mi się ruszyć za diabła najchętniej bym poszła spać z małym ale wiem że robota czeka:-(

Martuś świetne foteczki:tak:
Urocze przystojniaki te Twoje chłopaki:tak::-D;-):-)

:-):-):-)Spóźnione życzenia imieninowe
dla wszystkich Iwonek i Asiulinki:-):-)
:-)
:-):-DSukcesów w pracy :-D:-)
a zwłaszcza w miłości,
wiele uśmiechów, a mało złości,
jak najmniej smutków, dużo radości.
Spełnienia marzeń i moc słodyczy.
:-):-DTego wam dzisiaj aluśka życzy.:-D:-)

gb1hs1.gif

Aluśka może Amandzie żeby dokuczają i potrzebuje przytulania więcej i Twojej bliskości:confused:
Madźka zębów u nas jeszcze nie widać i nic nie wskazuje żeby się w najbliższym czasie pojawiły ale kto wie:dry:
Problem w zasypianiu polega na tym że Amanda nigdy nie zasypiała sama tylko albo przy cysiu albo była kołysana na rękach i jej się bardzo nie podoba że uczymy ją zasypiać samemu i do tego w swoim łóżeczku a nie z nami:tak:
Aluśka q końcu Amanda pojmie,że łoóżeczko to jej królestwo
anulka mam nadzieję że szybko to nadejdzie:tak:

śmigam zaraz z małżem i niunią na spacerek :tak: słonka niestety brak:dry: ale cóż i tak idziemy:tak: najważniejsze że nie pada:tak:

Madźka dzięki a Kasia ma rację Ty dbaj o kręgosłup bo jeszcze Szymonka musisz nosić:tak::tak::tak::tak:też musiałabym ogranąć a nie chce mi się ruszyć za diabła najchętniej bym poszła spać z małym ale wiem że robota czeka:-(
no ja też bym dzisiaj najchętniej cały dzień przespała ale mi chopy we dwóch chałupę rozniosą:tak::sorry2:dzisiaj Szym zalał przewijak a fontanna poszła taka że zmókł cały przybornik na boku łóżeczka, fotelik stojący na podłodze a z wiatraczka zatkniętego za szczebelki kapało:angry::angry::laugh2::laugh2:no ręce opadają czasem a prasowanie to już błaga o rozłożenie deski :dry::dry:ale powolutku sobie łażę i poczywam jak się da;-);-)

no ja też bym dzisiaj najchętniej cały dzień przespała ale mi chopy we dwóch chałupę rozniosą:tak::sorry2:dzisiaj Szym zalał przewijak a fontanna poszła taka że zmókł cały przybornik na boku łóżeczka, fotelik stojący na podłodze a z wiatraczka zatkniętego za szczebelki kapało:angry::angry::laugh2::laugh2:no ręce opadają czasem a prasowanie to już błaga o rozłożenie deski :dry::dry:ale powolutku sobie łażę i poczywam jak się da;-);-)
Też bardzo lubie fontanny Stasia chociaż chyba z tego eyróśł u nas to ostatnio wszsytko w smarkach a jak nie zauważe od razu,że mu leci to zlizuje:baffled::laugh2::laugh2::laugh2:
A prasowanie to może dla odmiany podrzuć do mnie ja już deske mam rozłożoną:tak::tak:

oki jak skończę to Ci odrzucę ale to trochu potrwa bo mojego drugie tyle;-):tak::tak:
Mam jakąś zniżkę formy ani prać,ąni prasować,ani sprzatać mi się nie chce.To chyba jakieś zmęczenie materiału jest:tak: muszę to przezwycięzyć bo wcale mi się to nie podoba.nie miałam tak wcześniej ateraz to jakaś masakra jest:dry:

reklama
Do góry