reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
u nas Kuba wczoraj dostał wścieklizny...a dziś rano to szkoda gadać...Sikorka może słuchawki na uszy nałóż? ;-)
A odnośnie dzieci i ich zachowań...mojego męża siostra ma dziewczynkę i ta (wiem że mi nie uwierzycie!) nie ruszała nigdy kuchenki ani zamrażalnika bo jej mama powiedziała że to mamy jest, ani szuflad ani szafek...ja tego słuchać nie mogę:angry:, bo mam wrażenie że ona myśli że każdemu dziecku można wytłumaczyć, podłamałam się wczoraj tym :crazy:
Skąd ja to znam...

Mam nadzieję że się majóweczki nie pogniewają:
MAJENKI!!!!!!!!!!!!!!!

IWONKA URODZILA!!!! Sms:
"dzis o 4.25 urodzilam coreczke, waga 4760 i 57cm, porod w dwie godziny :biggrin2: pozdrawiam!!"

ogromne gratulacje!!!!!!!!

Gratki dla Iwonki!!!

Dzien Dobry. Ja juz wstalam:-)K jeszcze spi.No to se robie szybki przeglad BB i innych stronek. yyyy co ja mialam napisac... AAA
Bodzia wczorajsze fotki super, naprawde, rozwijasz sie, slow mi brakuje. :-)I gratulacjie dla Iwonki i najlepsze zyczenia dla Asiulinki
a co do histerii u dzieci - sama jej czesto doswiadczam- wystarczy ze po wyjsciu z domu skrece nie w lewo jak zwykle tylko w prawo to Stasiu wrzeszczy jak opetany i rzuca sie na ziemie .... zazwyczaj ignoruje to, albo wsadzam go do woza, przypinam in olewam totalnie, a on po jakims czasie przestaje ryczec.Albo wrzeszczy tez jak opetany jak ktos obcy do nas przychodzi.Albo jak jestesmy w kosciele i np ja ide do komunii a K nie. To normalnie tak sie drze ze kosciol sie trzesie. Wymusza wszystko wrzaskiem, co nei znaczy ze ja mu pozwalam, czesto ignoruje go....I co z takim zrobic?? MOze on troszku zdziczal, jak calymi dniami ze mna tylko siedzi... sama nie wiem czasem co z nim zrobic...

Helooooooo
Mój synek spał do 7,30...Ale cudnie...Jeszcze w piżamach, łózko rozwalone, i "Iniemmocnych" oglądamy:-D:-D
Mój synul tez czasem histerie urządza i staram sie go ignorować.Najbardziej wkurzaja mnie spojrzenia innych, szczególnie pań w średnim wieku.On np.wrzeszczy wpisakownicy a ja sieodwracam...Ostatnio jakas to skompentowała "Boże święty".....
Choć jeszcze nie pokazł na co go stać:dry::sorry2::sorry2:
Kasiu dzięks:-D
Moja mamula jedzie:rofl2::rofl2::rofl2:

dżem dobry:-)my wstali ale jakoś wszyscy niedorobieni chodzą - Szymek szaleje w łóżeczku i co chwila wywala zabawki przez szczebelki albo wciąga do środka zasłonę moja biała wypraną i wyprasowaną:baffled:męż dosypia a ja dzisiaj obudziłam się z mega bólem kręgosłupa:dry:chyba sobie dzisiaj wolne zrobie a chłopaków samych na spacer wyrzucę.
ja w kwestii histerii dzieciowej nie mam zbyt dużego doświadczenia ale jakiś głos wewnętrzny mi mówi że już wkrótce będę ekspertem;-)

Marta Jul w kąpieli cud malina i orzeszki:tak::-D
Bodzia miłego popołudnia z mamą

idę śniadaniować:tak:

Dzien Dobry. Ja juz wstalam:-)K jeszcze spi.No to se robie szybki przeglad BB i innych stronek. yyyy co ja mialam napisac... AAA
Bodzia wczorajsze fotki super, naprawde, rozwijasz sie, slow mi brakuje. :-)I gratulacjie dla Iwonki i najlepsze zyczenia dla Asiulinki
a co do histerii u dzieci - sama jej czesto doswiadczam- wystarczy ze po wyjsciu z domu skrece nie w lewo jak zwykle tylko w prawo to Stasiu wrzeszczy jak opetany i rzuca sie na ziemie .... zazwyczaj ignoruje to, albo wsadzam go do woza, przypinam in olewam totalnie, a on po jakims czasie przestaje ryczec.Albo wrzeszczy tez jak opetany jak ktos obcy do nas przychodzi.Albo jak jestesmy w kosciele i np ja ide do komunii a K nie. To normalnie tak sie drze ze kosciol sie trzesie. Wymusza wszystko wrzaskiem, co nei znaczy ze ja mu pozwalam, czesto ignoruje go....I co z takim zrobic?? MOze on troszku zdziczal, jak calymi dniami ze mna tylko siedzi... sama nie wiem czasem co z nim zrobic...
widzisz ja mam te sme przemylenia,tez mi sie wydaje ze zdziczal troche,no i bardzo mnie martwi ze jak przychodzi do nas ktos obcy to juz koszmar murowany,ludzie patrza z politowaniem na mnie i meza i niesmiale pytania czy z nim wszystko napewno w pozadku jest/chodzi o to czy on do konca normany jest pewnie/pomijam juz ze gosc dluzej nigdy sie nie zasiedzi bo jak w takim wrzasku,niektorzy nie chca do nas przychodzic ,wykrecaja sie ,nie dziwi mnie to zbytnio,Piotrus chodz ma 2 lata i 7 miesiecy niewiele mowi ,za to tryb rozkazujacy opanowal doskonale,wydaje komendy,zdejmij,wyjmij,wez to ,itp,oczywiscie wszystko wrzaskiem

Witajcie kobietki :-D
Moi rodzice wywalili mnie wczoraj na impreze ;-)

Poszlam sama z kumpela - i nagle zrobilo sie nas ponas 8 osob bo spotkalysmy znajome :-D

Ogolnie bylo BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOSKO!!!!!!!!!!!!
Jakis koles caly czas mnie pilnowal zebym sama tanczyla ;-) Co za typ :-)
A jakiego slodziaka poznalam... Mmmmmmmm... Kurcze :-)

Wiecie co kobietki pierwszy raz od kilku tygodni mam taki wysmmienity humor :-) mimo ze glowka troche boli :p

Wczoraj kolejny dzień przyzwyczajania Amandy do spania w łóżeczku :tak:było strasznie chociaż na początku zapowiadało się super bo usnęła o 20.40 po 30minutach usypiania:tak::-) i myśleliśmy nadzieję że będziemy mieli chwilę dla siebie:tak: a to znowu się obudziła po zaledwie 20minytach i darła się ze zwiększoną siłą 1,5 godziny:szok::no: moje nerwy już z deka były nadszarpnięte i jeszcze trochę a bym się poddała:no:

Gdy w końcu zasnęła na amciu obudziła się o 2.00 dałam jej cysia i sobie grzecznie jadła patrzyła na mnie i się uśmiechała wyglądał na bardzo zadowoloną ale jak zjadła i odłożyłam ją do łóżeczka zaczęła krzyczeć i płakać ile sił w płucach :szok::crazy:koncert taki trwał aż do 3.00 :szok::crazy:
a od 7.00 już jesteśmy na nogach :-:)no:

Aluśka nie jest źle, nauczy się -wytrwałości! Mój mąż wczoraj np już nie mógł znieść wrzasków Kuby i zaproponował mu smoczek....ale Kuba już go nie chciał...ufffff :-) :-) Wklej w wątku ubraniowym fotkę....na szczerość możesz liczyć aż nadto ;-)
tak tak :-)
Meg mam nadzieję że w ciągu tego tygodnia się już nam uda bo już powoli mam dość:szok::szok::-(
Wytrwałość potrzeba mi na pierwszym miejscu:tak::sorry2:
BOGNA - Kobieta obdarzona tym imieniem jest osobą inteligentną, przyjaźnie nastawioną do otoczenia i o pogodnym usposobieniu. Ma duże predyspozycje twórcze i maniery wielkiej damy. Jeżeli żyje w wygodnych warunkach, w pełni rozwija swój urok osobisty, talenty towarzyskie i zdolności twórcze.:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Bodzia opis w 100% się z Tobą zgadza:tak::tak:;-)
Mam nadzieję że się majóweczki nie pogniewają:
MAJENKI!!!!!!!!!!!!!!!

IWONKA URODZILA!!!! Sms:
"dzis o 4.25 urodzilam coreczke, waga 4760 i 57cm, porod w dwie godziny :biggrin2: pozdrawiam!!"

ogromne gratulacje!!!!!!!!
Super :-) Gratulacje dla Iwonki i dla małej kruszynki:tak::tak::-)
k14fv4.gif

Ludi ja tak sobie myślę, że z politowaniem i zgorszeniem to patrzą ludzie , którzy sami dzieci nie mają:no::no:
Aluśka może Amandzie żeby dokuczają i potrzebuje przytulania więcej i Twojej bliskości:confused:

wyrzuciłam chłopów na spacer a sama mam święty spokój na ogarnięcie 2-dniowego chaosu:dry:zerkam

reklama
Madzka, :wściekła/y:for gad sejk jest sandej, daj se spokoj z PPd dzis. Przeciez Cie w krzyzu lupie.:tak:
Ludi - jest wyjscie z naszej sytuacji - nalezy bezzwlocznie wracac do Polski i oddac bachorki w objecia stesknionych babc. I same mozemu wowczas odpoczac.;-)
My juz dzis obejrzeli Krola Lwa i Garfielda II
Cara - to jest to. Twoi rodzice to madrzy ludzie. Musisz wyrzucic przeszlosc za siebie i zyc jak na mloda dziewczyne przystalo. Hakuna Matata:-) Nie lubie czytac wciaz jak narzekasz na tego glaba. Ale takie posty to moge codziennie.

Do góry