reklama
Balbinka777
Początkująca w BB
Rozumiem dobrze poczekam dziękuje za informacjeile razy trzeba Ci to napisać? Wynik jest wiarygodny. Nie wierzysz poczekaj kilka dni u powtórz badanie. Chyba, że troll powrócił![]()
Przestraszyłam się ze tabletki anty mogą mieć wpływ na betę hcg ze jest ciąża a pokazuje brak
U
użytkowniczka_e
Gość
Nie nie mają
w ciąży nie jesteśRozumiem dobrze poczekam dziękuje za informacje
Przestraszyłam się ze tabletki anty mogą mieć wpływ na betę hcg ze jest ciąża a pokazuje brak
Balbinka777
Początkująca w BB
Dziękuje bardzo za odpowiedzNie nie mają
w ciąży nie jesteś
Balbinka777
Początkująca w BB
Czyli podsumowując nie może być tak ze przez tabletki beta pokazuje brak a jest ciąża ?Nie nie mają
w ciąży nie jesteś
Aewea
Fanka BB :)
przed chwila napisałaś, że rozumiesz. Idź do ginekologa może on Ci to wytłumaczyCzyli podsumowując nie może być tak ze przez tabletki beta pokazuje brak a jest ciąża ?

Balbinka777
Początkująca w BB
Dziękuje za odpowiedz czyli wzrostu mam się nie obawiać ?przed chwila napisałaś, że rozumiesz. Idź do ginekologa może on Ci to wytłumaczypodsumowując. Nie jesteś w ciazy, a tabletki anty nie maja nic wspólnego z beta HCG (nie ukrywają ciazy, nie fałszują wyników). Proponuje wizytę u dobrego ginekologa, który to wszystko wyjaśni
![]()
Aewea
Fanka BB :)
nie jestem jasnowidzem i nie przewiduje przyszłości. Na ta chwile wynik mówi jasno, że nie jesteś w ciąży. Po 19 dniach od stosunku wynik jest wiarygodny. Nie masz 100% pewnosci to za kilka dni powtórz badanie i nie spamuj forum tym samym pytaniem.Dziękuje za odpowiedz czyli wzrostu mam się nie obawiać ?
Balbinka777
Początkująca w BB
Bo stosunek był podczas okresu i od tego dnia upłynęło 19 dni a to nie ma znaczenia kiedy wykonam test z krwi czy podczas brania tabletek z hormonami czy podczas placebo to nie powinno mieć wpływu ?nie jestem jasnowidzem i nie przewiduje przyszłości. Na ta chwile wynik mówi jasno, że nie jesteś w ciąży. Po 19 dniach od stosunku wynik jest wiarygodny. Nie masz 100% pewnosci to za kilka dni powtórz badanie i nie spamuj forum tym samym pytaniem.
reklama