Hej dziewczyny. Byłam ostatnio na USG ciąża wydaje się być młodsza o jakiej 2tyg (przynajmniej z rozwinięcia No i z moich obliczeń - mam bardzo długie cykle 34/36 dniowe). Czy myślicie ze za tydzień będzie już widać zarodek? Dostałam taki wydruk ale lekarz nic mi więcej nie powiedział. 5 min i po wizycie 
reklama
angeliskax
Moderator
Zmień lekarza to raz.
A dwa w którym tygodniu jesteś, bo z tego wyczytać nic nie mogę.
Według miesiączki 8tyg według wyliczeń 6tydz 1 dzieńZmień lekarza to raz.
Elferyaa
Fanka BB :)
To tak właściwie już powinno być widać zarodek. Lekarz nic nie powiedział?Według miesiączki 8tyg według wyliczeń 6tydz 1 dzień
Jedynie ze widzi ze ciąża wcześniejsza i ze mam przyjść za tydzień albo dwa. Nie był wylewnyTo tak właściwie już powinno być widać zarodek. Lekarz nic nie powiedział?
Elferyaa
Fanka BB :)
Myślę, że jest ostrożny, bo nic nie widać. Możesz iść do innego lekarza, ale z usg za wiele na tą chwilę nie powie. Poczekaj ten tydzień co najmniej, już powinien być zarodek z serduszkiem.Jedynie ze widzi ze ciąża wcześniejsza i ze mam przyjść za tydzień albo dwa. Nie był wylewny
Dziwne na tym usg bylo widoczne pulsowanie i na zdjęciu tego nie widać ale na obrazie widziałam jakby diamencik? Nie umiem tego określić taka obręcz z kółeczkiem. Wybaczcie nie znam prawidłowych / fachowych terminów.Myślę, że jest ostrożny, bo nic nie widać. Możesz iść do innego lekarza, ale z usg za wiele na tą chwilę nie powie. Poczekaj ten tydzień co najmniej, już powinien być zarodek z serduszkiem.![]()
G
gość2.14
Gość
Kiedy masz wizyte ?
10.03Kiedy masz wizyte ?
reklama
G
gość2.14
Gość
Doczekaj do wizyty, chyba ze lekarz nie odpowiada ci to umow sie do innego w takim terminie10.03