reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wrześniówkowe mamy

A ja dzisiaj dostałam od synka bukiecik kwiatków sam mi dał i kolczyki :-):-):-)
Lecę karmić małego będę później

reklama
Moje dziecko już śpi i mnie coś się oczy kleją :nerd: pobudka o 5 rano dała w kość :crazy: a tu jeszcze pralka czeka na rozadowanie :-(

Nuśka widok brzdąca z bukiecikiem kwiatów w małej rączce musiało wyglądać rozbrajająco :tak::-) Jadąc samochodem słuchałam radia, a tam maluchy składały życzenia swoim mamom :blink: poryczałam się słuchając tych wypowiedzi i myślałam, że moje Serce też kiedyś mi powie "kocham Cię mamo" jak te maluchy :happy:

Nic uciekam dziewuszki!!! Pa :D

A tak na marginesie coś pusto tu bez Hrudy.

O widzę że Hrudziutka zniknęła to i wieczorów na BB nie będzie:-:)-( bo coś sie wszystkie śnięte się zrobiły dobrej nocki kochane.

Hej, hej pamiętacie mnie jeszcze????
Chyba się nie stęskniliście za mną???

Właśnie wróciliśmy ze szpitala z Bartusiem.Byliśmy od wtorku na chirurgi we Wrocławiu bo poparzył sobie rękę i miał II st.poparzenia :szok: Przeżyliśmy KOSZMAR!!!! Cudem że nie musimy mieć przeszczepu!!!!! I to najważniejsze!!!!!

Idę poczytać co nie co...chociaż trochę co u was :tak:

o Boże biedny Bartuś, jak to się stało...
ale już wszystko jest ok??
współczuję, już widzę jak się musiałaś zamartwiać....:-:)-(
trzymam kciuki z całych sił.....

Etka pamietamy i ostatnio zastanawiałyśmy się co się dziej :szok: ale z tego co napisałaś wcale się nie dziwię powodu Twojej nieobecności:szok::-( JENY ale co się dokładnie stało??? Czym się tak oparzył???

reklama
Do góry