reklama

Wrześniówkowe mamy

czesc wszystkim mateczkom i najlepsze zyczenia z okazji matczynego swieta!!
u mnei swieto zaczelo si eklotnia z mezem od rana i poszlam do pracy z placzem, super...
czasami mam ochote rzucic to wszystko w diably wyniesc sie gdzies w dzicz i nikogo nie widziec:-(:-(
pewnie bym tak zrobila gdyby nie dawidek
no ale juz was nie zanudzam
trzymajcie sie!

O to faktycznie nie za ciekawie zaczął sie ten dzień ale pamiętaj że dziś Twoje Święto i nie ma co się smucić odłóż wszystko co złe na "półkę" i ciesz się razem z synkiem z Twojego święta bo to w końcu ten pierwszy raz w życiu mamy takie święto.

reklama
Hrudzia pozdrawia wszystkie BB-abony i Tęskni. Kurs na poziomie tylko korki w drodze powrotnej strasznie męczą Staś już dobrze się czuje, i uśmiechnięty jak zawsze w końcu niezniszczalny no nie;-);-);-)

O to faktycznie nie za ciekawie zaczął sie ten dzień ale pamiętaj że dziś Twoje Święto i nie ma co się smucić odłóż wszystko co złe na "półkę" i ciesz się razem z synkiem z Twojego święta bo to w końcu ten pierwszy raz w życiu mamy takie święto.

Ładniej nie potrafiłabym tego ująć :tak:

Kuba rozbawił dziś wszystkich w poczekalni :-) jak czekaliśmy do lekarza z babcią Kuba siedział u mnie na kolanach i krzyczał na cały głos "nanana gagaga" i tak na przemian :-) trochę rozchmurzyli się ludzie bo panowała ponura atmosfera.

Hrudzia pozdrawia wszystkie BB-abony i Tęskni. Kurs na poziomie tylko korki w drodze powrotnej strasznie męczą Staś już dobrze się czuje, i uśmiechnięty jak zawsze w końcu niezniszczalny no nie;-);-);-)

Pozdrów ją!!!! To super, że Niezniszczalny czuje sie dobrze!!! :-)

Ten piękny bukiet dla wszystkich Naszych MAM :D

Dobra dziewczyny no to zaczynam odpisywanie:-)

przepraszam , ze o sobie.. ale placze.

Ledwo co Olaf z choroby wyszedl, znow zlapal...
normalnie nie mam sily. Szkoda mi go i mam wrazenie ze jestem beznadziejna matka.

dobranoc...

kochana proszę Ciebie nawet nie pisz takich głupot!!!
widać jak się przejmujesz i jak kochasz swojego synka więc stwierdzenie, że "beznadziejna" to napewno nie o Tobie!!!!!

A i jeszcze jedno Igorek dzisiaj zrobił mi prezent ;-):-p jak co rano zmieniam mu pieluszkę i tak sobie rozmawiamy śmiejemy się po czym czuje że robi mi się ciepło a tu Igorek zrobił siusiu prosto na mamusie:sorry2::laugh2::-Da to się zdziwiłam bo wcześniej się mu to nie zdarzyło.

No to Igorek się postarał o prezent dla mamusi:-)
za jakieś 20 lat mu o tym przypomnij;-)

Maciuś mi zrobił dziś cudowny prezent: powiedział mamama. Ale raczej bez zrozumienia. Chociaż trudno powiedzieć, bo powiedział to , gdy huśtał się na huśtawce (dostał na chrzest) i akurat huśtawka zwolniła, a on powiedział mamama bu. Mogę to sobie tłumaczyć jako Mamusiu, pobujaj:-D;-)

GRATULACJE!!!!!! ma chłopak wyczucie, pewnie już wcześniej chciał powiedzieć ale stwierdził, że dziś będzie lepsza okazja!!!!

Dzień dobry wszystkim!

Wróciliśmy od lekarza i to są chore uszka:baffled::-(, to jeszcze nie zęby....
Mały dostał antybiotyk Ospomoks, otinum do uszu i wapno w syropku. Jest płaczliwy ma gorączke do 38 i bardzo nieszczęśliwy:zawstydzona/y:
Krzysia nie kąpie codziennie, codziennie robimy podstawową toaletę.

Ja dostałm dokładnie taki sam prezent, zdjełam pampersa wziełam na kolanka, a Krzysio zrobił suisiu :sorry2::-D:-D:-D, a od Natalii mam piękne korale z makaronu:tak::-D i śliczny obrazek:-):-)

po pierwsze duuuuuuuuuuuuzo zdrówka dla Krzysia, po drugie no proszę Ty też dostałaś prezencik od synka- kochany urwis:-D

Witam wszystkie mamusie :D i życzę wszystkiego najlepszego w dniu Naszego Świeta!!!!

Dopiero co wrócilismy z Gliwic :wściekła/y::angry: JENY!!!! Tam wejść to można zginąć!!!! Od 8 do 12 to i tak nieźle bo ostatnim razem wyszliśmy dopiero po 17 :dry: okazało się, że jednak to jest rak :-( ale na szczęście niezłośliwy i babcia ma przepisane radioterapie. Roozmawiałam z lekarką to twierdziła, że po tym powinno być dobrze :-(.

KASIU trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze, wiem co teraz przeżywasz moja ukochana babcia też chorowała na raka:-(:-(:-(

ojj tam ostro... nie chodzilo mi o moje czy meza ciuchy, ale jak spojrzalam na wlasne dziecko, to sie we mnie krew zagotowala...I same chusteczki z przeprAszam nie wystarcza w takiej sytuacji! Ja niestety mam taki charakter :-) Albo i stety!Bo takie zakupy moglabym robic codziennie :-)

no ja jestem trochę innego zdania, ale to pewnie dla tego, że sama pracuję w dużym sklepie i muszę się użerać z klientami...
i trochę jestem przewrażliwiona na temat szacunku
pamiętajcie, że kij ma zawsze dwa końce....

czesc wszystkim mateczkom i najlepsze zyczenia z okazji matczynego swieta!!
u mnei swieto zaczelo si eklotnia z mezem od rana i poszlam do pracy z placzem, super...
czasami mam ochote rzucic to wszystko w diably wyniesc sie gdzies w dzicz i nikogo nie widziec:-(:-(
pewnie bym tak zrobila gdyby nie dawidek
no ale juz was nie zanudzam
trzymajcie sie!

BLIMKA każda z nas ma czasem gorsze dni w związku (ja czasem często:-)) ale musi być źle żeby później mogło być dobrze:-D

uffffff odpisałam:-)
u nas nic ciekawego się nie działo do południa praca póżniej samotne popołudnie i wieczorek bo P w robocie....
a i dostałam prezen na dzień matki od Juli wiadomo sama jeszcze nie pójdzie i nie kupi więc P musiał jej w tym pomóc:happy:

dziewczyny tak oglądam Wasze fotki na zamkniętym- rewelacja!!!!!!!!!!!!!!!!

i mam pytanko w jakim programie robicie te zadjęcia że macie 1 zdjęcie składające się np z 3 różnych??? i czy łatwy jest w obsłudze ten program????

Hejka. Nie uwierzycie co zrobiłam. Obcięłam włosy Adasiowi.:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
Foto jak berbecie pójdą spac, mały już palula ale jeszcze pierworodna baraszkuje. Na zamkniętym

reklama
Dodam, ze M by sie tylko wkurzyl i odszedl, a to ja go podbuzowalam, bo twarz mialam cala czerwona, za gotowana z wscieklosci. Ale przynajmniej wielki bukiet kwiatow mi pachnie w salonie, a winko na dzis wieczor sie chlodzi.
Ah ide, zaraz M wraca, a ja jestem w polowie gotowania obiadu!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry