Evela.6
Fanka BB :)
poczekaj , poczekaj . Niedługo i to będzie można zdalnie robićo no to super jak się da zdalnie z domuu mnie to odpada bo w kasie głównej pracuje w Kauflandzie także ten
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
poczekaj , poczekaj . Niedługo i to będzie można zdalnie robićo no to super jak się da zdalnie z domuu mnie to odpada bo w kasie głównej pracuje w Kauflandzie także ten
![]()
Znaczy potrzeby wynagradzania nie czuję, bo mimo wszelkich trudności byłam/ jestem szczęśliwa. I przede wszystkim wdzięczna, że ją mam.To moze drugie Ci wynagrodzi ten czas
Moje dziecko jest pogodne, zero kolek, placzu, spi je i smieje sie… i tak od urodzenia dotąd… jak nie byc w euforii?![]()
Dawno Cię nie było.Gratulacje
Nie martw się, mleka masz pod dostatkiem. Jeśli ściągasz po 50 ml to naprawdę jest wystarczająco.
Dziecko w pierwszych tygodniach lubi ssać, czasem niekoniecznie z głodu. Kup sobie wygodny fotel, poduchę do karmienia, zrób kawkę , przystawiaj synka jak najwięcej i relaks![]()
oby hahahhahapoczekaj , poczekaj . Niedługo i to będzie można zdalnie robić![]()
Jeszcze sie nie nauczylas zeby niczym sie nie chwalic
Oj nic nowego. Praca,.dom, przedszkole. Córka jest super dziewczynką, trafił się egzemplarz bezproblemowy. Fajnie patrzeć jak rośnie.Dawno Cię nie było.
Co słychać?
A mnie wstreciuchy juz na dyzur w pierwszy piatek po powrocie wpisali.Mendy jefne,przeciez zanim sie ogarne to troche minie a nie juz od razu.Zeby czasem sie nie przeliczyli ale to po zlosci bo to taki jeden gosciuJa w pracy jestem. Mąż siedzi w domu
![]()