Dzień dobry
potrzebuję od Was drogie Mamy porady - może któraś z Was miała podobny przypadek ? Mój syn skończy w niedzielę 5 tygodni . Od około 1,5 tygodnia podczas snu , zwłaszcza w nocy , stęka , jęczy , jakby robił kupę . Wszystko z zamkniętymi oczami . Mam wrażenie , że sam się przez to przebudza . O nas , rodzicach nie wspomnę , noce nieprzespane , bo syn śpi tuż obok w łóżeczku . Pediatra na wizycie stwierdził , ze dziecko ma kolkę . Przepisał lek robiony na zamówienie , w aptece , podajemy go już dwa dni , ale nie ma poprawy . Czytałam o wzmożonym napięciu mięśniowym , ale pediatra nic o tym nie wspomniał . Czy ktoś z was miał podobny przypadek z dzieckiem ?
reklama
graż_ka
Fanka BB :)
A to nie jest po prostu faza aktywna snu?Dzień dobrypotrzebuję od Was drogie Mamy porady - może któraś z Was miała podobny przypadek ? Mój syn skończy w niedzielę 5 tygodni . Od około 1,5 tygodnia podczas snu , zwłaszcza w nocy , stęka , jęczy , jakby robił kupę . Wszystko z zamkniętymi oczami . Mam wrażenie , że sam się przez to przebudza . O nas , rodzicach nie wspomnę , noce nieprzespane , bo syn śpi tuż obok w łóżeczku . Pediatra na wizycie stwierdził , ze dziecko ma kolkę . Przepisał lek robiony na zamówienie , w aptece , podajemy go już dwa dni , ale nie ma poprawy . Czytałam o wzmożonym napięciu mięśniowym , ale pediatra nic o tym nie wspomniał . Czy ktoś z was miał podobny przypadek z dzieckiem ?
A to nie jest po prostu faza
Nigdy nie słyszałam o tym , natomiast dźwięki jakie wydaje syn nie kojarzą się raczej ze snem , a z czymś niespokojnym …A to nie jest po prostu faza aktywna snu?
Angiee
A robi tak cały czas, czy np. trwa to 15-30 minut, na jakiś czas przestaje i później znowu? Albo w jakichś określonych godzinach? Mi też to wygląda po prostu na aktywną fazę snu. Mój syn też tak robił, a ja głupia wtedy go brałam na ręce i usypiałam
A on tak naprawdę sobie spał.

graż_ka
Nigdy nie słyszałam o tym , natomiast dźwięki jakie wydaje syn nie kojarzą się raczej ze snem , a z czymś niespokojnym …
A robi tak cały czas, czy np. trwa to 15-30 minut, na jakiś czas przestaje i później znowu? Albo w jakichś określonych godzinach? Mi też to wygląda po prostu na aktywną fazę snu. Mój syn też tak robił, a ja głupia wtedy go brałam na ręce i usypiałamA on tak naprawdę sobie spa dzieje się tak co jakiś czas , trwa co prawda krótko , ale niesamowicie głośno
Dzieje się tak co jakiś czas , co prawda trwa krótko , ale niesamowicie głośnoA robi tak cały czas, czy np. trwa to 15-30 minut, na jakiś czas przestaje i później znowu? Albo w jakichś określonych godzinach? Mi też to wygląda po prostu na aktywną fazę snu. Mój syn też tak robił, a ja głupia wtedy go brałam na ręce i usypiałamA on tak naprawdę sobie spał.
U nas to bardziej desperacko brzmiDzieciaki maja inne mózgi niż my i ich fazy snu wyglądają inavzej, mogą nawet popłakiwać i to normalne.
reklama
graż_ka
Ale pooglądaj sobie więcej tych filmików, dzieciaki potrafią serio wyć przez senU nas to bardziej desperacko brzmitutaj na filmiku to bajka
![]()
Podziel się: