reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja po wizycie u gina,pierwsza byłam,jak już pobrał cyt,i wypisywał receptę to wpadła pielęgniarka,bo druga padaczki dostała i krew leciała jej z głowy:szok:,a z 15 minut zajmowali(2 lekarzy) się nią i 2 zastrzyki dostała,w końcu pogotowie przyjechało.
Znając życie autobus sprzed nosa mi uciekł:wściekła/y::angry:,a przecież z wózkiem nie będę biegła:no:.I mus było jechac do centrum:tak:,przynajmnej o Rossmanna zahaczyłam,bo dupcia Julkowa to od piątku chusteczek nie widziała:no:.
Madźka,podeślij koffana coś na odciotowanie;-),bo teraz na nosie krosta mi wyskoczyła i po rozdrapaniu krew nie przestaje leciec.

reklama
Witajcie koffane:-D
U nas też słoneczko od rana:tak: Tylko wiaterek chłodny:sorry2:Pospacerowałyśmy, nabyłyśmy truskawki a teraz malutka tubisiuje wtulona we mnie:-):tak:
Iiwka ale masz przystojnego wojaka:wink::yes: a mały w łóżeczku słodziaczek:laugh2:
Aluśka gratulaski zębolka:-D
A ja muszę zakupic granatów:dry: Wczoraj poszłam się pluskac, oczywiście Madzia się od razu obudziła, a ja nie mogłam wyjśc:baffled: Wołam chłopa a ten tylko chrapac głośniej zaczął:wściekła/y: Może go granaty następnym razem dobudzą:angry::growl::confused2:

Trochę nadrobiłam :tak:
aluśka :) to wykorzystaj ten czas bez teściowej do maximum;-);-);-);-)
niestety jutro już wraca i nawet się nie zdarzyłam zrelaksować przez tą moją marudę:dry::baffled:
My po występie,moje dziecko powiedziało CAŁE ZDANIE:szok:.Dostałam laurkę z odciśniętymi łapkami,póżniej zeskanuję to się pochwalę:tak:
Marta Gratulaski dla Oleczka:tak::-):-)
Bodzia wszystkie scrapiki bardzo ładne:-) a Karolek uroczy mały spacerowicz:tak::-D:-D:-D
Chceta śpiące dziecko?To łapta Zobacz załącznik 79392;-):laugh2::laugh2::rofl2:
Marta przesłodko Oleczek wygląda:-):-):-)
hey

eh, dziewczynki, ja sie tak zrelaksowałam w tym zakopanym, ze normalnie zrobiłabym wszystko by tylko nie wracac do bydzi.... no i Pan Tata sie przełamał... zaczał zajmowac sie synem i podziwiac jego rozwój... był pod wielkim wrazeniem i nie mógł odlepic sie od mikiego, czym mały był zachwycony /chyba nie musze pisac ze ja równiez/.... podróz miki zniósł fantastycznie... 600 km mamy do zakopca; w pierwsza strone jechalismy 10 h, w druga 11,5 h bo łódź dała nam popalic:wściekła/y::wściekła/y: stracilismy w niej 2 godziny... ogólnie zaliczylismy dolinki i gubałówke ... byłam wniebowzieta.... mały zaczał stawac przy ścianie lub przy czymkolwiek i boje sie ze łeb sobie rozwali jak sie walnie do tyłu, no i kończy nam sie przeżynac górna jedynka....a w raczkowaniu juz nie nadążam go łapac... boje sie ze teraz w domu nie spuszcze z niego oka ...
Reniferku super że wypad do zakopca był bardzo udany i odpoczęłaś od zgiełku codzienności
Cześć Dziewczyny
My mamy kolejną nieprzespaną noc laszel powoli ustępuje,ale popłakiał w nocy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
U lekarza dowiedziałam się że to tylko infekcja dostał bactrin syrop prawoślazowy i kropelki na kaszel no i już widać poprawę:tak::tak:My dzisaj czekamy na m. i mus na zakupy bo w lodówce światło:szok::szok:
Miłego dnia
anula biednyStaś:-:)-( dużo zdróweczka mu życzę:tak:
Jak się dziś czuję?
Miłych spacerków dziewczynki:tak: Ja muszę troszkę PPD. Nie bardzo mi się chce bo się moja @ odnalazła i bardzo mocno zaznacza swą obecnośc:dry::dry::angry:
Moja się dzisiaj w końcu odnalazła:laugh2::laugh2::-p
A zapomniałam wam napisa że moja córcia wczoraj miała randkę:tak: Podszedł do niej chłopczyk (2,3 miesiące starszy) najpierw dał jej czesc, potem ją zaczął głaskac po buzi, a potem się całowali:laugh2::rofl2: Jak się już wycałowali zrobili sobie papa i każde ruszyło w swoją stronę. Szkoda żenie miałam aparatu:-D
Sikoreczka to musiało rozkosznie wyglądać:tak::-):-)
kochana w małżeństwie (związku) wredna teściowa to matka faceta:tak:, natomiast matka kobiety to kochana mamusia:rofl2:
Mnie czeka i jedna i druga rola:tak::-p;-)
To ja jestem kochaną mamusią:laugh2::laugh2::laugh2::-p
MOja mamuska oszalala i juz mi kupila prezent urodzinowy :-) Torebke i pierscioneczek :-)

Stwierdzilam tez ze zareczynowy sprzedam
Cara super :tak: dobrą masz mamusię:tak:;-):-)
Nio zrobiłam notkę z dzisiejszego występu na Adrianka blogasku:tak:Zapraszamy:-D
19262313098.jpg
Sikoreczka super foteczka :tak::-):-):-)ślicznie Madzia wygląda a Adrianek widać że wczuł się w "rolę":tak::-D...sweet:-):-):-)

Witam Kochane po bardzooooo długiejjjj przerwie:-)

U nas troszke sie zmieniło tak jak i u Was ale nie będę w stanie nadrobić wszystkiego;-);-)Wybaczcie:tak:Grzes rośnie jak na drozdzach i ząbki w końcu ma:-)

Pozdrawiam i teraz częsciej będę Was odwiedzała.

reklama
Do góry