reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopadowe mamy 2023

Aplikator po to jest ale jak na przykład używasz luteiny na wywołanie okresu przy próbie regulacji cyklu, kiedy nie ma ciąży. Ja w ciąży musiałam używać luteinę i miałam powiedziane, że wyłącznie palcem
Okej spróbuje, przecież nie chce źle. Mam nadzieje, ze przez te 3 dni nie zaszkodziłam tym :(

reklama
Dziewczyny kiedy teraz macie wizyty?

Ja dopiero mam za miesiąc i będzie to już wizyta prenatalna. Sprawdziłam mojego lekarza na tej liście co wysłałyście i widnieje wiec pójdę sprawdzić czy wszystko Ok.

No, z 122 na 77 nmol/l
Tez bym polecała sprawdzić w sobotę proga jeszcze raz, bo jednak spadek był z jakoś 34 na 24 (o ile dobrze pamietam pierwsze przeliczenie)? To jednak wg mnie dość sporo. A na razie noł stress bo jest dalej w normie, masz rękę na pulsie, w razie czego lekarz da Ci proga i będzie miod malina:)

Tez bym polecała sprawdzić w sobotę proga jeszcze raz, bo jednak spadek był z jakoś 34 na 24 (o ile dobrze pamietam pierwsze przeliczenie)? To jednak wg mnie dość sporo. A na razie noł stress bo jest dalej w normie, masz rękę na pulsie, w razie czego lekarz da Ci proga i będzie miod malina:)
Nie jestem przekonana do tego, czy da mi proga bez wcześniejszego badania USG. Ale już się doinformowałam, że takie skoki są możliwe, o ile nie spadają poza normę. Mogłam nie badać tego proga dzisiaj 🙃

Cudownie, że przyrost w normie ❤️ to teraz byle do soboty 😁
Mój ginekolog rozchorował się więc odwołali mi wizytę ale na szczęście mam pakiet w Medicover i udało mi się znaleźć lekarza na jutro z całkiem dobrymi opiniami, we wtorek za to ide do gina na NFZ więc będę zbadana z każdej strony a jutro idę jeszcze na bete, chce ostatni raz sprawdzić czy jest dobry przyrost. Pocichu liczę że będzie ponad 10 000 jednostek :)

Ja dopiero mam za miesiąc i będzie to już wizyta prenatalna. Sprawdziłam mojego lekarza na tej liście co wysłałyście i widnieje wiec pójdę sprawdzić czy wszystko Ok.
Za tydzień w środę potem za dwa tygodnie w środę, potem prenatalne 25.04. Pewnie jeszcze coś w międzyczasie wpadnie.
No generalnie mam sporo tych wizyt🙂.

O jakiej liście mówisz ? Bo coś mi umknęło.
Mam wizytę 6 kwietnia, będę 9+1

reklama
Do góry