reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

Hej, u mnie na Kujawach ładna pogoda, ale nie jest szaleńczo gorąco bo chodzę w swetrze:zawstydzona/y: w ogóle to jestem strasznie zła bo cały dzień nie było prądu, gdyż coś remontowali i umierałam z nudów:baffled: teraz muszę nadrobić straty:-p widzę, że porządki na forum już zostały zrobione:-p co do urlopu Męża po porodzie to ja niestety nie mam tego problemu, gdyż mojego Męża wtedy nie będzie:frown:

reklama
Madzia737 wspolczuje pogody angielskiej:baffled:
Polska chociaz w slonku cala:-) a tak jak pisala juz survivor w piatek ma byc lato w pełni +30 stopni :szok:
A u nas przeprowadzka rozpoczeta - maz pakuje a ja dyryguje:tak:

Właśnie wróciłam od lekarza. No i nasz syn okazał się córką :-) Ważne że zdrowe :happy: i przybiera na wadze jak trzeba :-)

Liwus, ale Twoja Dzidzia wykręciła Ci numerek:-) no to teraz gratuluję Córci - najważniejsze, że zdrowa;-) ja tak się czasem zastanawiam czy mój Synek ostatecznie nie okaże się Córeczką - z tym usg różnie bywa:-p ale chyba nie zrobi mi tego bo na usg pokazał klejnoty i raczej nie są to narządy płciowe dziewczynki:sorry2: a tam nieważna płeć najważniejsze, żeby Dzieciaczki były zdrowe:-D jeszcze raz gratuluję:laugh2:

No Liwus - gratulacje córci!
Ja osobiście wolałabym aby pomyłki nie było, przyzwyczaiłam się juz do córci, wszystko w domu rózowe, sukienek full......i bardzo chciałam tej dziewczynki, więc liczę na to, że dwóch lekarzy się nie pomyliło...no ale zobaczymy w poniedziałek, a potem jeszcze po porodzie.

co do płci to u mnie gin wyszukał jak to okreslił trzecia czesc (czyli ze chłopczyk) ale jak to bedzie to dowiemy sie po porodzie:tak: moja znajoma miala miec dziewczynke- wszystko miala rozowe, pokoj tez a tu urodził sie chłopczyk no ale mysle ze nie sa to czeste przypadki no w sumie to nie wiem:sorry2: ale wazne by nasze dzieciaczki byly zdrowe:tak:

ja tak szybciutko chciałam sie pozegnac u mnie te bóle od dwóch dni zrobiły swoje.....
jutro do szpitala i na 90% wyjde z niego juz rozdwojona za ok 2 tyg. bedą skracac ciaze, chyba ze zdazy sie cód......
zycze udanego czerwca i lekkich porodów......

reklama
Do góry