reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopadowe mamy 2023

reklama
Zamknięta będzie, wszystkie chyba są za.
Chodzi o to czy wysylam listę do Ani czy tworzymy na własną rękę tą grupę 😉

❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗
Także głosowanie tutaj.
Kto jest za tworzeniem grupy przez Anię klika lubię to 👍 przy tym poście.
Kto jest za tworzeniem grupy na własną rękę tak jak proponowały kiedyś dziewczyny z innych grup klika serduszko ❤️ przy tym poście.
❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗

Sorry za te wykrzykniki, ale chcę być z tym zauważona 🤭

Plus jeszcze pytanie. Czy jak założymy same to też mamy swój dział czy tylko wątek? Potwierdźcie albo zaprzeczcie kto wie jak to wygląda dokładnie.
Bo Ania zakłada dział zamknięty i potem można dodawać więcej tematów zamkniętych.
Wg mnie zaczynamy kombinować …. 🫣

A to w zasadzie takie proste …

Jest lista … podajemy aniaslu i za jakiś czas (oczywiście nie odrazu ) mamy grupę prywatną , zamkniętą utworzoną …

Byłam już na styczniówkach i takich dylematów nie było 🤭 a grupa byla
naprawde super ✊🏻, świetnie się sprawdziła 💪 i żadnych problemow z dodawaniem nowych czy usuwaniem osób nie było …

Wg mnie zaczynamy kombinować …. 🫣

A to w zasadzie takie proste …

Jest lista … podajemy aniaslu i za jakiś czas (oczywiście nie odrazu ) mamy grupę prywatną , zamkniętą utworzoną …

Byłam już na styczniówkach i takich dylematów nie było 🤭 a grupa byla
naprawde super ✊🏻, świetnie się sprawdziła 💪 i żadnych problemow z dodawaniem nowych czy usuwaniem osób nie było …
Nie ma problemu, kliknij odpowiednia opcje przy poście Poziomki i grupa zadecyduje tak, jak proponowałas. Jesteśmy grupa i grupa decyduje

Tez jestem dalej na kwietniowkach miałyśmy zamknięta i różne wątki były :) po poradzie po jakimś czasie przeszłyśmy na Facebooku na Messenger do tej pory mamy kontakt a to już prawie 4 lata ;)

Komplet, bo takie mam

Robię, bo mówią że zawsze lepiej, a dostałam skierowanie, ale bez niego też bym zrobiła to i to. :)

ja dostałam, mam brać do wieczór 150 acardu, jeszcze nie zaczęłam, cykam się troszku...

Czy jest na receptę, czy mogę sobie tak o kupić w aptece? 🧐

powinnaś mieć na NFZ bo skończyłaś 35 lat jak dobrze myślę i bezpłatne te badania oba.

jestem za prywatną, obojętnie jaką, ale faktycznie nie lubię publicznie dużo o sobie pisać a tam będzie większa swoboda. Na wrześniówkach mieliśmy swoją grupę i różne tematy, osobno były posiłki, osobno wizyty usg i dodatkowo luźny wątek żeby można było o wszystkim pisać, ale ja się dostosuję, ważne że będzie prywata :D
Ja wiem ze bym miala je bezpłatne ale akurat to nie ma dla mnie znaczenia. Opisałam co jest dla mnie problemem.

Zamknięta będzie, wszystkie chyba są za.
Chodzi o to czy wysylam listę do Ani czy tworzymy na własną rękę tą grupę 😉

❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗
Także głosowanie tutaj.
Kto jest za tworzeniem grupy przez Anię klika lubię to 👍 przy tym poście.
Kto jest za tworzeniem grupy na własną rękę tak jak proponowały kiedyś dziewczyny z innych grup klika serduszko ❤️ przy tym poście.
❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗

Sorry za te wykrzykniki, ale chcę być z tym zauważona 🤭

Plus jeszcze pytanie. Czy jak założymy same to też mamy swój dział czy tylko wątek? Potwierdźcie albo zaprzeczcie kto wie jak to wygląda dokładnie.
Bo Ania zakłada dział zamknięty i potem można dodawać więcej tematów zamkniętych.
Ja nie umiem zagłosować bo nie wiem jaka jest różnica między obiema opcjami bo jestem tu od kilku dni dopiero i nie wiem na czym polega różnica. Ale jestem za grupa prywatną.

reklama
Do góry