Brownie1992
Moderator
Broń bobieale ze Ty coś proponujesz @Avy?![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Broń bobieale ze Ty coś proponujesz @Avy?![]()
Nie sraj żarem będzie gites. Ładne pęcherzyki, piękna macica. Nic tylko trzonować13:15. Ehhh...Dobijcie mnie.
13:15. Ehhh...Dobijcie mnie.
Tak. W poprzednich cyklach brałam w każdym po 10 tabletek letrozolu, a teraz 24!Ja mogę- lubię się dowiadywać, co widać tam, gdzie nie widać. Tylko nie wiem, czy dasz radę jakoś przesłać obraz
Miałaś teraz zmienione dawki stymulacji?
Będzie dobrze zobaczysz ! Jak sie tak nastawiasz to będzie miła niespodzianka i wszystko będzie dobrze
Ale nie liczysz jeszcze na owulacje? Tylko jakieś większe pęcherzyki?
Nie no... jutro to już 13dc, więc strach się bać po tej kombo dawce letrozolu.Będzie dobrze zobaczysz ! Jak sie tak nastawiasz to będzie miła niespodzianka i wszystko będzie dobrze
Ale nie liczysz jeszcze na owulacje? Tylko jakieś większe pęcherzyki?
tak, odpisał na mojego wcześniejszego maila, jak mu wysłałam wyniki PAI i że chcę wdrożyć heparynę, ale to było przed pozytywną betą@pluto_nova odpisał?
Ty do mnie miałaś przesłać obraz, żebym mogła jechać za Ciebie na usgTak. W poprzednich cyklach brałam w każdym po 10 tabletek letrozolu, a teraz 24!
Pierwsze trzy cykle stymulacji jakoś przeszły, a teraz przy czwartym jest koszmar. Nie chcę nawet myśleć jak będę się czuła przy piątym i szóstym.
Na obraz raczej nie ma szans, bo nie dostaję wydruków.
Obawiam się, że mogą być aż zbyt turboTy do mnie miałaś przesłać obraz, żebym mogła jechać za Ciebie na usg
Po takiej dawce to będą turbo pęcherzykii kolejnych stymulacji już nie będzie trzeba robić
![]()
Tylko u mnie wychodził ASC-US, czyli stan zapalny. U mnie absolutnie nie wychodził stan przedrakowy.@Lady With Cats miała coś niefajnego z wynikami cytologii. Może coś doradzi![]()