Prześladowanie ludzi wyglada nieco inaczejPrzestań ludzi prześladować![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Prześladowanie ludzi wyglada nieco inaczejPrzestań ludzi prześladować![]()
dalsza dyskusja z tobą nie ma sensu.Hahaha ona sama tak napisała![]()
Przykre to było ale cóż zrobić![]()
To po co dyskutujesz?dalsza dyskusja z tobą nie ma sensu.
I nie musisz się logować na pozostałe konta i dawac "nie zbyt mądre"![]()
Czekaj jak to było ? Robię badania, diagnozuje endometriozę, sprawdzam hormony.. złota rada „ nie ma Co sobie głowy zawracać”haha przypominam, że to Ty na kreskach napisałaś dziewczynie, która poroniła chwilę temu, że widocznie za mało albo za dużo myślała![]()
Bo ty nie rozumiesz, ze poronienie i biochem czy cp to po prostu trzeba machnąć ręka bo życie jest okrutne i tyle w temacieSkoro szwankuje Ci pamięć to przypomnę kto tak napisał. Spoiler - Ty.
Zobacz załącznik 1518182 Zobacz załącznik 1518181
Prześladowanie ludzi wyglada nieco inaczej![]()
Nie musisz mi przypominać, wiem Co napisałamSkoro szwankuje Ci pamięć to przypomnę kto tak napisał. Spoiler - Ty.
Zobacz załącznik 1518182 Zobacz załącznik 1518181
Ah nie ma to jak dostać obrazy przez internet hahahaJak to nie jest prześladowanie to po prostu jesteś głupia. Wybierz sobie i daj ludziom żyć
Cóż, Ty napisałaś że wpływ ma myślenie. Wiec moze sama się zastanow co piszesz zanim to wyślesz na publiczne forum.Nie musisz mi przypominać, wiem Co napisałamsame sobie coś wmawiacie jak „za mało czy za dużo”
a ze już sensu nie było dalej się „tłumaczyć”, „wyjaśniać”.
Jeżeli jesteście tak wrażliwe na słowo „odpuszczenie psychiczne” to juz nie moja wina. No niestety, ale życie jest okrutnei na to się wpływu nie ma co się wydarzy w danym monecie
![]()