Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
L4 miałaś aż 3 tygodnie?Ogólnie to tak miałam dzień wcześniej wziąć tabletki na przeczyszczenie,następny dzień do szpitala na zabieg z badaniami krwi myślę że z 30min max byłam na sami i też miałam 3w1,i dobrze bo z każdej strony sparwdzili ( przed pierwsza ciąża miała jeden drozny drugi przetkany) a po poronieniu i łyżeczkowaniu teraz wyszło że drożny zarosło na amen a ten problematyczny znowu odetkany ,nic nie wycinali,jeszcze scratching zrobili..po narkozie czułam się ok żadnych wymiotów ból też nie tragiczny i przeciwbólowych nie brałam tylko szwy ciągnęły czasami plamienie może tak max do 5 dni pierwsze dwa dni to taki trochę skąpy okres później to już plamki..miesiąc po zabiegu czasami blizne jeszcze czuje i tyle..zwolnienie średnio 2-3tygodnie..
Ja będę mieć na NFZ w MSWiA w Krakowie, ale uznałam, że wyjdę tego samego dnia popołudniu. Przynajmniej tak zrozumiałamNa następny dzień wyszlam ale jazda samochodem po dołach 3godziny do domu to już jednak średnio fajna była..ja miałam zabieg w Białymstoku w klinice Arciszewscy .
Slaba jakość zdjecia, ale coś przebijaCzy wy coś widzicie?test z moczu po pracy,mam nadzieję że to nie fałszywka...
Myślałam, że trzeba szukać gina ze spodniczkamiKurde chodziło o SZURAĆ![]()
Tak dostałam 3 tyg do świąt bo akurat wypadały i to pewnie przez toL4 miałaś aż 3 tygodnie?![]()
Pani! Jakie słońce? U nas szaro, buro i ponuro...Dziewczyny!
Sprężać się z sikaniem i na dobry początek dnia, skoro świeci słońce- testy nam tu pozytywne wrzucać.![]()