reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wrześniówkowe mamy

to ja się nie wypowiadam na temat ogrodu bo mam pod nosem a i B zakupił specjalne zraszacze więc podlewanie to tylko przekręcenie kurka
a dziś Wika kąpała się w baseniku ale miała ubaw a ja ubolewam nad brakie aparatu

reklama
jeszcze kilka dni takich upalow i chyba w szpitalu wyladuje.
Niestety jestem czlowiekiem mdlejacym z powodu zbyt wysokiej temperatury i nie wazne ile wody wypije, i tak w koncu padne...

Hej hej, trochę mnie nie było, ale chyba nie tęskniłyście? Zresztą nie wiem, nie jestem w stanie nadrobić;-)

U nas wszystko dobrze. Dopiero dzisiaj dorwałam się do fotek ze spotkania z Luandzią i Izą, wysyłam je na picasę i dam link na zamknięty.
Ciągle gdzieś biegamy, zaliczamy jakieś grile, spacery i takie tam :tak: Przyjemnie jest.
Aha, dzisiaj udało mi się zarezerwować pokoje nad morzem, więc już postanowione, jedziemy na wczasy do PL, pierwszy raz ;-)

witam kobietki:-)
Kasia , Enia super że spotkanie wam się udalo i że macie do siebie tak blisko:tak:zaraz lece na zamknięty zobaczyć zdjęcia;-)
Majandra jak bylo na rehabilitacji:confused:
Hurda cieszę się że Stasiu zrobil takie postępy no i że weekend z mężusiem się udal:happy:

Mati dopiero co zasnol:szok: . Byliśmy dziś na pikniku przedszkolaczków organizowanym przez przedszkole:tak: bylo super:-) chociaż Ole ciężko bylo wygnać do dzieci:-( zauważylam że ostatnio Ola woli przebywać z doroslymi niż z dziećmi i jakoś się ostatnio nie chce bawić no i martwię się tym bo ona ma dopiero 3 latka i powinna się jak najwięcej bawić :-(
A tak to dzień nawet zlecial wieczorem przyjechala teściowa i przywiozla seler żebym se posadzila w ogródku:tak:

Witam dziewczyny my też ciągle spacerujemy grillujemy poprostu wykorzystujemy ładną pogodę

Hruda cieszę się że weekend z małżonkiem udany:-):-):-):-):-):-) i gratulacje dla Staśka

Carioca mówiłam że Igor ma takie plamki podobne do tych co pokazywałaś mi u Stasia byłam dziś ponownie u lekarza i powiedziała że to jest typowo skazowe:-:)-:)-( i dostaliśmy na próbę receptę na bebilon pepti , maść robioną i jakieś tam dziwadło do kąpieli zobaczymy czy pomoże buuuuu ale jedno jest dobre dałam małemu dziś na wieczór to mleko i troszkę się krzywił ale że był głodny to wypił wszystko co mu dałam może zaakceptuje to mleczko oby no i oby pomogło

Majandra to co napisałaś o mleku to jakiś horror aż mi się to śniło:szok::baffled::szok: buuu już kiedy słyszałam że mleko jest złe i takie tam ale nigdy nie zagłębiłam się w temat nie żebym jakoś przepadała za mlekiem ostatnio w ogóle nie piję mleka nie jem jogurtów (Igorek ma skazę) ale jak tu żyć bez sera ja tak lubię różne sery:-:)-)

Majandra to co napisałaś o mleku to jakiś horror aż mi się to śniło:szok::baffled::szok: buuu już kiedy słyszałam że mleko jest złe i takie tam ale nigdy nie zagłębiłam się w temat nie żebym jakoś przepadała za mlekiem ostatnio w ogóle nie piję mleka nie jem jogurtów (Igorek ma skazę) ale jak tu żyć bez sera ja tak lubię różne sery:-:)-)
Nie traktuj tego zbyt poważnie. Ja to wkleiłam tak dla ciekawostki, co niektórzy myślą o mleku. Ja sądzę, że we wszystkim nalezy zachowac zdrowy rozsądek. Nie można wszytkiego się wyrzekać, bo co to by było za życie. Nudne i bez smaku;-):-)

a już myślałam majandra że ty tak serio z tym mlekiem
ale i ja również się przeraziłam a ja tak bardzo lubię pić mleczko
własnie skończyłam oglądać plac zbawiciela, super film i tak ściska za serducho i pokazuje jak kruche są uczucia i szczęście i jak niewiele trzeba by wszystko stracić
B znów w pracy a ja znów ni emogę zasnać
ale przynajmniej dziś Szyma zasnął sam przed 22szok i wiecie co nie chcę zapeszyć ale już 4 noc mój synuś ma suche łózeczko (dla nie wtajemniczonych mały ma problem z moczeniem nocnym i ma to chyna po mnie bo ja długo siusiałam w nocy) i nie wiem czy to nie czasem przez te upały wszystko wypaca hm
a mi na rękę że tu tak mało postów bo przynajmniej jestem nabieżąco

reklama
witajcie kochane :)
przez ta śliczną pogodę niewiele się udzielam na forum bo jakoś nie chce mi się siedzieć w domu przed kompem....
jestem chora i dostałam zwolnienie lekarskie ale na całe szczęście ponoć nie zarażam....
wczoraj była u mnie kupela ze swoją córeczką która jest o miesiąc młodsza od mojej Juli, no i trochę mnie powkurzała....
chyba z 10 razy mówiła cytuję "ale ona mała" no fakt ja już kiedyś pisałam , że jestem niska i Jula chyba będzie po mnie, ale żeby od razu mała- nosi teraz ciuszki na rozmiar 74 jej Blanka nosi już na 86:szok:- KURCZę JAK MNIE WKURZA TAKIE PORÓWNYWANIE :angry::angry:
dzisaj jestem umówiona z inna koleżanką tą od Marcelka kiedyś Wam o niej pisałam (jej mały był w szpitalu) i to jest chyba jedyna moja kolezanka która jakos normalnie do tego wszystkiego podchodzi i nie robi jakieś chorej rywalizacji mimo iż jej mały świetnie się rozwija coś ala Kubus Kasi:-)

Do góry