reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

majola taka blada kreseczke zwi\astowala juz nie jednego bąbelka wiec gratuluje bycia mamą!!!!!!!!!

nenius wprawdze coreczka Agaty pozna mame tylko z opowieści czy meczy ale moze kiedys pojdzie w jej slady...w kazdym badz razie jest teraz skarbem dla taty...moze to ten sens,ze cos po Agacie pozostanie na zawsze poza wynikami sportowymi,pozdrawiam wszytskich

reklama
majola to juz prawie na 99% fasolka-byloby super!!!teraz tylko potwierdzenie u lekarza! i mozna gratulowac!

Odnosnie Agaty Mróz, jestem wstrząsnięta.To okropne, juz to przerabiałam.Moja mama chorowala na bardzo podobną chorobe-skończylo sie tak jak u Agaty...współczucia dla całej rodziny...jestem tym powodem bardzo przygnębiona.Nic juz dzis chyba nie napisze więcej...to w zasadzie nasza rówieśnica dziewczyny...

Witam moje kochane niecierpliwe myszki:tak: wiec zaczne od poczatku @ dalej nie ma :tak: testu jeszcze nie robilam czekam az do konca tyg nie dostane to zrobie :-D Nenius tak mowilam lekarzowi ze sie staram i mysle ze dal mi mozliwie najbezpieczniejszy antybiotyk....nie ma czasu narazie wchodzic na neta ale dam znac napewno myszki :-D hhee wracam sobie z pracy patrze z daleka co to lezy, podchodze blizej i wiecie co znalazlam dzisiaj, ... malenka ale taka naprawde malenka rozowa skarpeteczke z takim misiakiem przyszytym ale słodka

Ostatnia edycja:
julitka- rob tescik.. juz powinien ci wyjsc... i daj nam szybciutko znac:) musi wkoncu ktos ropozczac dobra passe:)) z ta skarpeteczka supero - to napewno znak ze dzidzi w drodze:)
malwina- no napewno fasoleczka.. lekarz to tylko formalnosc...:)

a u mnie narazie po staremu,, z mezem dzialamy co drugi dzien.. i mam takie przezroczysty sluz ale czy to nie jest wyciekajace pozostalosci zolnierzykow od meza???
hmm zupelnie przypomina sluz plodny.. ale testu owluacyjnego nie chce robic bo szkoda.. a zaplanowane mam te dni od 10.. wiec juz zglupialam...:///:baffled:

reklama
Majola wielkie gratulacje i spokojnych 9 miesięcy pełnych szczęścia :-)

Julitka test najlepiej zrób z pierwszego rannego siusiu . Najlepszy test to Quick Vue . Co do śluzu to z tego co pamiętam jeśli jest się w ciąży jest on taki jak w okresie płodnym : przezroczysty i rozciągliwy . Ja jestem tak jakby w podobnej sytuacji 33dc i @ na razie nie ma . Jeśli nie przyjdzie do soboty to w niedziele rano zrobię teścik . Życzę Ci powodzenia . :-)

Do góry