reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Dziewczynki, ogromnie dziękuję za wsparcie i za gratulacje i życzenia.:-):-):-):-)

Przekopałam się na szybko przez 40 stron tego wątku, żeby zobaczyć z grubsza co i jak. O porodzie napisze więcej potem, bo teraz spać muszę iść (ostatnie 4 noce to spanie po 5-6 godzin, oczywiście z przerwami). Ale powiem tylko, że jak mi wody odeszły po północy, to jakaś sensowna akcja porodowa zaczęła się po 13.00. Więc tego "konkretnego" porodu to miałam z 6 godzin. Wy mi pisałyście rano, że synek pewnie już przy mnie, a ja chodziłam zirytowana, że nic się nie dzieje.
Dziś wyszliśmy ze szpitala, wszystko ok. Ja czuję sie świetnie, Staś też. Je chętnie i dużo, a teraz smacznie śpi.
Pewnie niestety nie będę miała teraz tyle czasu na BB, bo jak będę wolna o muszę poświęcić uwage Wojciaszkowi. Ja byłam te 3 dni w szpitalu, to już tęsknił i wołał smutno"mamu ne" (czyli nie ma mamy).

A Małża dopingowałam, żeby Wam koniecznie fotkę wkleił, jeszcze w niedzielę!:-)

Magdalenko, Joasiu, Myszko, Julcia - gratulacje ogromne dla Was i dla Waszych dzieciaczków!!!

Myszko, trzymaj się dzielnie!

reklama
Anikulu trzymam kciuki za was!!!!!!!!!! Obyś się długo nie męczyła.

Mamoot witamy po przerwie. Ciesze sie ze jesteś zadowolona i że nas odwiedziłąś. Wszystkiego dobrego i szybkiego powrotu do sił.

Coś cichutko u nas!!!!!!!!!!:-(

Martwie sie o Limbę i Joaś, chyba wczoraj do nas nie zaglądały. A Joaś miał mieć wczoraj chyba wizytę u doktorka.

No i Pani Prezes coś się ociąga z zaglądaniem do nas.:blink:

U Pani prezes dziś godzina zero ale na pewno zajrzy , Aniknulka jeszcze wczoraj długo siedziała na BB a tu proszę - oby się wszystko szczęśliwie skończyło

Superowo Mati że wszystko ok i zdążysz z przygotowaniem wszystkiego na przyjście dzidzi.
Ja chyba też dziś przepakuję torbę i co nie co dołożę a może nawet zrobię 2 - jedną dla mnie a drugą dla dzidzi. Tak chyba będzie wygodniej. Tym bardziej że ta się już nie domyka i więcej nie zmieszczę a muszę kilka rzeczy dołożyć.

Aniknulka trzymam kciuki:tak::tak::tak:

No ciekawe co z dziewczynami???? Musimy uzbroić się w cierpliwość. Może są tak zajęte że nie mają czasu na BB, a może się rozdwajają kto wie??

U mnie dalej nic i d....

Mamociku cieszę się, że już jesteś.

Ostatnia edycja:
Jestem jestem.
Nie chcę mi się z łóżka wstawać i mam zamiar za chwile do niego wrócić tak na godzinkę..bo potem musze się przygotować na 11:30 na to KTG i USG. Mąż został w domku, żeby ze mną pójść.Ale z wczoraj przełożyli mu rozmowę na dzisiaj no nic. Jakoś to będzie.

Mamoo witaj znowu . Fajnie, że juz jesteś w domku i masz maluszka ze sobą...

Agusia - ale masz super napis na suwaczku - jestem szczęśliwą mamą

SMS od Aniknulki:JESTEM PRZYJETA DO SZPITALA. WDY MI ODCHODZĄ. PWNIE DZIŚ URODZĘ. TZYMAJCIE KCIUKI MAMUŚKI. PORAWIAM.

reklama
Do góry