Behemott
Czerwcowa mama'08
A ja dziś przepakowałam jeszcze raz torbę do szpitala tak na wszelki wypadeki na kartce spisałam co jeszcze musze spakować (suszarka, glukometr itp.)
Aniknulko, bardzo dobry pomysł, zaraz sobie takie notatki zrobię!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A ja dziś przepakowałam jeszcze raz torbę do szpitala tak na wszelki wypadeki na kartce spisałam co jeszcze musze spakować (suszarka, glukometr itp.)
dziewczyny jem czereśnieno teraz do szczęścia nic mi nie trzeba
Ja dzis zjadłam trochę truskawek - pyszne![]()

tez musze moja jeszcze raz przepakowac bo juz nie pamietam co gdzie w niej jest..a najlepiej zeby maz przy tym byl bo jak on pozniej bedzie musial dla mnie cos znalezc to dopiero bedzie tragedia;-)a liste tez mam i jak mi sie cos przypomni to dopisuje:-)A ja dziś przepakowałam jeszcze raz torbę do szpitala tak na wszelki wypadeki na kartce spisałam co jeszcze musze spakować (suszarka, glukometr itp.)
:-) chyba Joaś miała mieć też dzisiaj 
we wtorek KTG (będą też mi mierzyć ciśnienie, bo dzisiaj u ginki miłam 149/73
). Poza tym główka w normie, brzuszek ciut większy, ale się śmieję, że to mały głodomór, bo często ma czkawkę ;-) wynik mógł być zawyżony przez mój tłuszczyk na brzuchu (którego mi nie brakuje
) więc się nie martwię.
) a tak zdam sobie najłatwiejszy ;-)