królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Kiedy ovulka była, który dzień cyklu?idę, idę xd
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kiedy ovulka była, który dzień cyklu?idę, idę xd
Te ciasto to sztos, nie jest za słodkie. Taki zimny deser z biszkoptemLaski! Dajcie mi przepis na dobre ciacho z truskawkami. Najbardziej lubię takie bez mas, kremówek coś jak biszkoptowe ale każde wezmę pod uwagę![]()
peak miałam 12dc, więc prawdopodobna owu była 13-14dc, dzisiaj 22dcKiedy ovulka była, który dzień cyklu?
jeśli to nie problem to też chętnie przygarnę, oczywiście jeśli już komuś udostępniałaś i nie chcesz więcej to rozumiemJa tam chętnie linka przygarnę..chociaż pewnie zrobię z tego może z jeden przepis ale przynajmniej sobie poczytam o zdrowym odżywianiu![]()
po 12 zrobię bo na 13 jadę do sądu a do miasta mam 35km wiec nie będę jeździmy wte i wewte a i tak pobierają do 13:30 i wyniki po 19
będę czekać mocno i energiczniepo 12 zrobię bo na 13 jadę do sądu a do miasta mam 35km wiec nie będę jeździmy wte i wewte a i tak pobierają do 13:30 i wyniki po 19![]()
Tak, wczoraj