Tralalala25
Fanka BB :)
ja zaczęłam 7 dpo bom niecierpliwaWgl w którym dc zaczynacie testować ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja zaczęłam 7 dpo bom niecierpliwaWgl w którym dc zaczynacie testować ?
ja się cały czas staram wytrzymać do dnia spodziewanej miesiączki ale najczęściej pękam jakieś 3 dni przedWgl w którym dc zaczynacie testować ?
jak mi w duszy się włączy potrzeba, ale z reguły 7-8dpoWgl w którym dc zaczynacie testować ?
ja najchetniej to zaczęłabym od 1dpo ale te 8dpo jest rozsądniejszeWgl w którym dc zaczynacie testować ?
Hejka, z mężem jutro śmigamy do Łodzi do znajomych. Troszkę głowę sobie czymś zajmęJejku, nadrobiłam XD witam się z wami w czerwcowy wieczór
Gratuluję @Tralalala25 i trzymam kciuki za @997tennumertoklopoty
Ja jestem urodzona rok i 5 dni po ślubie, czyli zaskoczyło przy trzecim cykluUrodziłam się w urodziny mamy. Rodzice wiedzą, że się staramy i byłam taka przybita, jak się nie udawało na początku, to mama mnie pocieszała, że przecież im też nie wyszło za 1 razem
U mnie dzisiaj 11dc, robię testy domowe laboratorium od 3 dni tak do sprawdzenia dla siebie, skoro ginka mi powiedziała, że nie ma w żadnym jajniku pęcherzyka dominującegoAle owulaczki powoli ciemnieją
także nadziei nie tracę
Ale wczoraj kuł mnie troszkę prawy jajnik i był śluz płodny, a dzisiaj tak było z lewym!
Wypiłam 2 razy zioła ojca sroki na pobudzenie jajników i może to zadziałało
Jakie macie plany na weekend?![]()
ja właśnie stoję przy garach, bo jutro mam urodziny i znajomi przyjeżdżająJejku, nadrobiłam XD witam się z wami w czerwcowy wieczór![]()
Gratuluję @Tralalala25 i trzymam kciuki za @997tennumertoklopoty
Ja jestem urodzona rok i 5 dni po ślubie, czyli zaskoczyło przy trzecim cykluUrodziłam się w urodziny mamy. Rodzice wiedzą, że się staramy i byłam taka przybita, jak się nie udawało na początku, to mama mnie pocieszała, że przecież im też nie wyszło za 1 razem
![]()
U mnie dzisiaj 11dc, robię testy domowe laboratorium od 3 dni tak do sprawdzenia dla siebie, skoro ginka mi powiedziała, że nie ma w żadnym jajniku pęcherzyka dominującegoAle owulaczki powoli ciemnieją
także nadziei nie tracę
Ale wczoraj kuł mnie troszkę prawy jajnik i był śluz płodny, a dzisiaj tak było z lewym!
Wypiłam 2 razy zioła ojca sroki na pobudzenie jajników i może to zadziałało
Jakie macie plany na weekend?![]()
Może jakiegoś linka macie ??ja najchetniej to zaczęłabym od 1dpo ale te 8dpo jest rozsądniejszewiec od 8dnia ciśne dwa dziennie- rano i wieczorem aż do okresu
Dziewczyny a przez jaką strone zamawiajcie doz bo się napaliłamChciałam przez Allegro ale chyba nie ma
![]()
Co tak będziesz smacznego robiła?? Bo ja oprócz ciąży, aformuję jedzenieja właśnie stoję przy garach, bo jutro mam urodziny i znajomi przyjeżdżają![]()